Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co widzicie w tych cyberkach?

Polecane posty

Gość gość

Pełno tu takich co za to by życie oddali. Przecież seks jest lepszy.

Gość gość
Nic.

Gość gość
Nic, ale żona mało ze mną sypia. Jeśli mam onanizować się sam to wolę z kobietą.

Gość gość
moze chodzi o to ze nie tak latwo o prawdziwy seks. wszak kobiety nie stoja na ulicach i nie prosza facetow aby ich wyp*******ili. Swiat bylby zbyt piekny a kobieta sa niesmiale nieufne i w sumie je rozumiem bo nigdy nie wiadomo z kim ma sie do czynienia a ze kobiety sa slabsze fizycznie to jest jak jest. w necie znacznie latwiej poswirowac bez konsekwencji

Gość gość
Powiesz mi jak to się robi w necie?

Gość gość
Większość facetów i tak chce czegoś innego niż kobiety. Mężczyzni chcą do cyberka jotpegów, a kobiety uczuć.

Gość gość
do kogo piszesz? jak to sie robi w necie?nie mam doswiadczenia. kiedys sie w to bawile jak bylem mlodszy. ale ogolnie chyba piszesz co bys chcial z ta druga osoba zrobic i vice versa i jakos gadka sie klei. to tez moze byc bardzo podniecajace i budzi nutke tajemniczosci, niepewnosci. ciekawosc kto jest po drugiej stronie. to zapewne tez moze byc niezla zabawa

Gość gość
To może ktoś doświadczony mi powie: Jak się nakręcać na mailu?

Gość gość
Ludzie piszą sobie co by chcieli ze sobą robić. Czasami przesyłają zdjęcia. To chyba nakręcanie się.

Gość gość
To słabe i dziecinne. Raczej dla małolatów.

Gość gość
Jakbyś był po ślubie i ślubna nie byłaby chętna do baraszkowania zmienił byś zdanie.

Gość gość
To w sumie nci skomplikowanego . Zacznijmy od tego, ze mam mnostwo niespozytej energii i jesli tylko masz takie preferencje, to zjechalbym Ci anala najostrzej jak potrafie, oczywiscie Ty grzecznie nadstawialabys mi swojego dupska i prosila o najnizszy wymiar kary, placzac w poduszke

Gość gość
56 ale odjechałeś. Pomieszałeś coś z realem.

Gość gość
Mam swoje wiek (29) swoje doswiadczenia oraz potrzeby. Jak dziewczyna chetna to biore co chce po najnizszej linii oporu a jej sie to zazwyczaj podoba i robi sie wilgotna na sama mysl od tego, jak czuje mojego k****sa w zoladku i dostaje przy tym z liscia w twarz.

Gość gość
Właśnie czytam i nadam nie wiem co w tym podniecajacego. Autor.

Gość gość
My mówimy o cyberku durniu.

Gość gość
wszystko jest kwestia podejscia. tak samo gdy ogladasz dobra komedie a za punkt honoru stawiasz sobie aby sie nie zasmiac, to pewnie Ci sie uda. odprez sie, zamknij oczy, pomysl o tym co oferuje ci ktos nieznajomy i poczuj to na wlasnym ciele.

Gość gość
Ty chyba żartujesz?

Gość gość
no a o czym piszecie w cyberseksie? przeciez to co robie jest walsnie cyber

Gość gość
Zawsze udawałam, że to sprawia mi przyjemność. Ciekawe czy druga strona też oszukiwała, że miała wytrysk.

Gość gość
Miałam trzy takie zdarzenia, ale to nie zastąpi seksu w realu. Czasami mam ochotę, ale boję się, że ktoś na tym ucierpi.

Gość gość
Można zacząć od cyberka. Ale jeśli nie będzie reala to pociągniesz tak góra kilka miesięcy i zaczniesz szukać kolejnej podniety.

Gość gość
Cybersex jest zaje*isty, ale musi być dobry. Trzeba mieć łatwość obrazowej wypowiedzi, wyobraźnię, dystans, szerokie horyzonty i wiedzę techniczną. Zarabiam na tym od czterech lat, prowadząc same konwersacje, bez zdjęć, bez kontaktu werbalnego. Mam stałych rozmówców, i nowi się pojawiają, zwykle niedoświadczeni, z Polski mniej, zagranicznych bardzo wielu. Polecam kobietom, bezpieczny i przyjemy biznes ;)