Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wiecie, co zauważyłam? na fb ludzie brzydccy dostają lajki

Polecane posty

Gość gość

a kobiety piękne dostają mało albo wcale! bo zazdroszczą!!!

Gość Niedojrzała
Ja już to dawno zauważyłam. Ale to nie musi wynikać koniecznie z zazdrości.

Gość gość
No coz to może być prawdą , polska to kraj pomiędzy krajami wschodu a zachodu , więc część polek wygląda jak Niemki a część jak ukrainki, i te brzydsze są zazdrosne

Gość gość
Na moim fb taka paszczura ciągle się lansuje, i dają jej dużo lajków… W grunt to wysokie mniemanie o sobie!!!

Gość gość
jak ktos jest lubiany dostaje lajki

Gość gość
To zacznij się lansować jak ona. Po c***a masz w znajomych kobietę która wyzywasz od paszczura i po niej jedziesz? Myślam ze tam się ma znajomych których się lubi.

Gość gość
Lubię kogoś a nie daję mu żadnych lajków! to żadna zasada! po prostu fb to sposób na dowartościowanie dla ludzi prostych i ograniczonych

Gość gość
dlaczego ktoś jest tak fajny, ciepły na co dzień a na fb jest nie lubiany dlaczego

Gość gość
14.47 nigdy nie bede tak uboga, jak ona!

Gość gość
Już jesteś. Przynajmniej mentalnie. Zapro cza przyjąć by mieć 6528 znajomych ale to że się obgaduje od paszczura to chüj tam... Taka właśnie mentalność wiesniaka ;D

Gość gość
Mowisz ze jestes taka piekna? Ja jako pasztet mam po 50 i co :P

Gość gość
"Myślam ze tam się ma znajomych których się lubi." Nic bardziej mylnego. Ludzie mają w znajomych ZNAJOMYCH, czyli osoby, które znają, a nie, które lubią, czy się z nimi przyjaźnią. I też widzę, że na fb każda potwora znajdzie amatora, nawet jak panny są brzydkie, tam zawsze zachwyty, och, ach, pięknie, cudownie, wspaniale! To samo tyczy się dzieci, każde najcudowniejsze na świecie, choćby do urodziwych nie należało. Ot, zwykłe kadzenie sobie nawzajem.

Gość gość
Nie ma czego zazdroscic autorko, daj SE spokój. Wiem ze pewnie urazilo Cie to ze masz (jak się domyslam) malo lajków a inne, dużo brzydsze od Ciebie maja sporo ale wiesz od czego to zależy? Głównie od tego czy ktoś jest popularny. Ja do takich osob nie należe, kiedyś byłam bardziej lubiana ale znajomości z pseudo- przyjaciółkami się skończyły, może nawet mnie obgaduja po kątach, mam obecnie tylko jedną prawdziwa koleżankę, narzekam na samotność. Rzadko kiedy dodaje zdjęcia na FB i choć faceci mówią ze jestem ładna, to jednak moje zdjęcia bez pokazywania dekoltu, bez dziubkow, bez wypietego tylka (tylko takie bardziej naturalne, skromne) nie cieszą się popularnością, dostaje +\- ze 20 lajków (choć obiektywnie mogę stwierdzić ze często są ladniejsze od zdjęć innych osób, które są popularne). Noi oczywiście fakt ze niezbyt jestem teraz lubiana co mnie smuci... Takie życie.

Gość gość
Wiesz co, ja już od dawna nie umieszczam żadnych zdjęć, ponieważ czuję się poniżona fb. A po za tym nie widzę żadnego sensu, żeby się lansować - to robią te, które szukają chłopa, pyszne, wniosłe baby... Ja fb wykorzystuję tylko dla celów naukowych.

Gość gość
Ja fb wykorzystuję tylko dla celów naukowych x Haha, ''naukowych'' w jakim sensie? :D

Gość gość
Przezywacie jakby ilość lajków srajkow cokolwiek znaczyła i cokolwiek wymiernego dawała. I dziwi mnie to że robią to dorośli ludzie. Musicie być zakompleksione.

Gość gość
no... tak, mnie w kompleksy wpędzają kompleksy innych dewiantów...

Gość gość
Kup se lajki na Allegro, to też będziesz miała 100 lub więcej. Ludzie tak robią. Dla mnie jest to żałosne.

Gość gość
dla mnie fb nie istnieje, chociaz go mam...

Gość gość
15.48 ale czujesz się ponizona tylko tym ze masz malo lajków? Czy co?

Gość gość
czuję się poniżona osobami, które niedawno mnie znały i lakowały, pozdrawiały....a teraz jestem dla nich nikim, bo zmieniły się koleje mojego losu

Gość gość
Najlepsze są komentarze przy zdjęciach najgorszych paszczurów: "jaka piękna", "cudna", "ślicznotka" itp. I mówię tutaj o osobach mega brzydkich i zaniedbanych :D

Gość gość
obłuda, do potęgi entej...

Gość gość
16.40 tez tak mam. Trzeba się zdystansować i przestać przejmować tym ale fakt, aż wstyd bo mam juz 26 lat a wciąż boli mnie ze mam tak malo laików w porównaniu do innych dziewczyn, niekiedy brzydszych. Bardziej jednak boli mnie fakt ze nie mam juz kolezanek i czuje się taka samotna i nielubiana choć w sumie nic złego nie zrobilam :(

Gość gość
16.48 nie przejmuj się głupotą ludzką, takim czymś poniżają jednostki silne, zdolne, które mogłyby coś osiągnąć. A tak podcina się im skrzydła...

Gość gość
Lajki i mile komentarze daje się zwykle tym, których się lubi, żeby sprawić im przyjemność.

Gość gość
co ty niepowiesz...powiedz kto chce uczestniczyć w oferowanym przez ciebie świecie? podział na tych, któych się lubi i których się nie lubi, dając im wyraźnie odczuć, że są gorsi!!!

Gość gość
gość dziś LOL Takie jest życie, deal with it.

Gość gość
bzdury, jestem stara i nikt mi nie lajkuje

Gość gość
Znasz zasadach więc jak tak zależy Ci na tych je*anych sr/ajkach, to zastosuj kilka prostych tricków by te lajki uzyskać. Widzę, że bardziej zależałoby Ci na "szczerych" pochwałach napalonych facetów, to co za problem? Ostry makijaż, skąpe ciuchy, prowokacyjne pozy, durne minki a la dmuchana lala z sex shopu i nie tylko lajki, nawet i niedwuznaczne propozycje albo i nawet wyznania wielkiej płomiennej "miłości" będziesz miała w ilościach hurtowych. Jakby co to nie mam konta na fb, mam wy/jebkę na ten cały cyrk.