Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy faceci sa dumni jesli maja grzeczna zone?

Polecane posty

Gość gość

Oczywiscie nie mam tu na mysli takiego zahukanego zachowania tylko jej maly przebieg,,podejscie do ''tych''spraw.. Jesli trafia na dziewice lub taka z jednym partnerem to sa zadowoleni bardziej niz majac dziwke?a jesli maja dziwke to nie wstydza sie tego , nie brzydza>? jakie jest podejscie mezczyzn? oczywiscie zdanie kobiet mile widziane choc niekoniecznie

Gość gość
Zawsze myślałam, że przebieg ma znaczenie i wolą te porządne, ale teraz już nie wiem. Chyba są tacy, dla których jest to bez znaczenia lub stanowi defekt. Dla mnie to ważne, nie interesował by mnie gość, który rąbie wszystko, co się napatoczy. Fuj

A ilu jest tutaj takich co myślą że mają porządna zonke i dadzą sobie rękę obciąć?

Gość gość
Brzydzi mnie przebig kobiety bo na każdą patrzę jak na przyszłą żonę, gdybym chciał zaliczyć i zostawić to obojętne.

Gość gość
ty wyzej le nie myslisz o tym ze jak spotkasz ta wymarzona i porzadna to ona cie nie bedzie chciala z powodu takiego podejscia?

Gość gość
Kazdy bylby dumny jesli jego kobieta bylaby porzadna. Ale nie wszyscy moga miec towar luksusowy dlatego godza sie na byle co. Jak to sie mowi - wybieraja najlepsza opcje z najgorszych

Gość gość
jak koledzy gadają o twojej ze ten ją miał i tamten albo pół miasta to wstyd

Gość gość
wstyd tez,ale sama swiadomosc ze pchasz w uzywana to tak jakbys mial kupic uzywane, przechodzone przez kilkunastu wlascicieli czy wiecej auto w ''srednim'' stanie. Kazdy chce miec nowke nawet jesli mialby ja dopracowac po swojemu, niz uzywane. Tylko biedni, gorsi moga miec cos z drugiej reki.Ci lepsi biora nowki.

Gość gość
W innym temacie pisali, że jeśli kobieta jest po 30, to nie powinna czekać z seksem. To jest dziwne podejście. Te młodsze muszą być skromne, a starsze maja być szmatami. Szmata to nie wiek. Szmata to charakter. A jak facet jest po 30 i szuka partnerki, to oczekuje od niej szybkiego dostępu. Przebieg ma być mały, ale do pewnego momentu?

Gość gość
Moj mąż i ja jesteśmy dla siebie jedynymi partnerami w życiu. Oboje poznaliśmy się bez "przebiegu" i już 14 szczęśliwych lat razem :-)

Gość gość
gość dziś Oczekujemy szybkiego dostepu? Dzis kobiety sa rozwiazle znaczy "wyzwolone" wiec brak szybkiego dostepu oznacza ,ze kobiecie np. niezalezy lub ten mezczyzna wychodzi na frajera bo kazdy inny by byl dla niej wyjatkowy (uprawialaby z nimi seks). Problem polega na tym, ze kobiety interesuja sie nieodpowiednimi mezczyznami a potem maja pretensje, ze porzadni mezczyzni wymagaja porzadnej kobiety. To nie kwestia dumy ale wartosci jakimi czlowiek sie kieruje. Przytoczona przez Ciebie szmata to wspolczesna kobieta, ktora wyzbyla sie wartosci takich jak wstyd, moralnosc, szacunek. Mowiac krocej: chcesz porzadnego mezczyzne badz porzadna kobieta albo swoj do swego ciagnie.

Gość gość
Gość 15:13 My z mężem tak samo tylko ze 13 lat razem :-)

Gość gość
15:36 My z mężem mamy tak samo, tylko razem 12 lat :D :D Kogo wy chcecie nabrać, żałosne prawiki z uciskiem spermy na mózg. Ja miałam jednego partnera seksualnego, ale to jest wyłącznie mój wybór. Gdybym nie bała się chorób wenerycznych i ciąży, waliłabym się codziennie z innym! Tylko kobieta decyduje o tym, z kim sypia i zrozumcie to wreszcie, szowinistyczne pomyłki genetyczne- Wasze jęczenie na babskim forum i podszywanie się pod kobiety nie ma na te decyzje żadnego wpływu. Bo w XXI w kobietom wisi, co o nich myślą mężczyźni, a już na pewno nie interesuje ich opinia panienek z larwą w spodenkach, w zaspermionej kołderce :o Idźcie przegrywać życie gdzie indziej.

Gość gość
gość dziś Chcesz byc szmata to badz sobie ale potem nie dziw sie, ze nikt porzadny cie nie chce. Jak pisalem wczesniej swoj do swego ciagnie. Wiem, ze tobie imponuja mezczyzni roochacze ale po co sie z tym tak obnosisz? Nikogo to nie interesuje.

Gość gość
17.44 obleśną jesteś dla 99%mężczyzn, taka jak ty wykorzystują a zenia z się ze skrajnie różnymi od ciebie i te 12 miesięcy znajomości jeszcze niczego nie czyni, inna kobieta go zechce i tyle będziesz go widzieć, problem w tym, że nikt inny szmaty nie zechce.

Gość gość
chcę mieć żonkę która godzi się na sex z wymianą

Gość gość
Ta kobieta obudzi sie z reka w nocniku z tym seksem. Zacznie chciec normalnej, zdrowej relacji i bedzie standardowo narzekac, ze kazdy chce tylko seksu jednoczesnie obrazajac mezczyzn laczacych seks z miloscia. Standard dzisiaj.

Gość gość
bzdury chłopcy, bzdury . I wasze durne projekcje , ze kazdy facet tak ma. Ja trzymałam dziewictwo do 32 roku zycia i nigdy nie spotkałam sie z szacunkiem, czy powodzeniem z tego powodu. wreszcie puściłąm sie z pierwszym który mi sie spodobał, potem jeszcze sie pukałam z kilkoma i znalazłam męża, całkiem porzadnego i miłego , który docenia rónież to ze ciągnę laskę jak nigdy w zyciu mu nikt tego nie robił. Nie jest to jedyny powód dla którego ze mną jest, ale bardzo go to motywuje do dbania o mnie. I nigdy nie marudził, ze żeby tak umieć to musiałam na kilku poćwiczyć.

Gość Jeden facet
Tak sa dumni.

Gość gość
20.17 Jemu zależało na domowej prostytutce a nie żonie

Gość gość
20.26 kotku, małżeństwo jest również po to zeby sie kochać, pieprzyć, pier...olic itp. Legalnie, z przyjemnością i w dowolnym czasie. To jeden z elementów związku. Poza robieniem prania, chodzeniem do kościółka, wychowywaniem dzieci, odkładaniem na wczasy. I zwykle im lepiej w łożku tym lepsze i trwalsze małżeństwo. Nie uwierzysz na ile rzeczy faceci potrafią przymknać oczy byle żona d...dawała bez fochów. Zapytaj ojca zresztą

Gość gość
gość dziś Bo tak naprawde ty nie bylas dziewica. Lansowalas sie na taka sama przed soba, ale w glowie bylas puszczalska jeszcze zanim odwidzialo ci sie byc ta niby dziewica. Gdybys byla naprawde, bylabys wierna sobie do skutku, bez puszczania sie w miedzyczasie.

Gość gość
O! Jeden facet jest a cała reszta facetów jest dumna z siebie i z .. tego czym jeżdzą, zaczynając od rowerka na 3 kółkach

Gość gość
Sukces masz wtedy, gdy mąż wybaczy tobie wiele głupot, złośliwości, niedociągnięć, gadania bo cię kocha a nie dlatego, że może cię pieprzyć na różne sposoby. Ale co ty możesz o tym wiedzieć.

Gość gość
gość dziś Dokladnie ale szmata jest za glupia by to zrozumiec zreszta jej fagas musi byc rownie dobrze porabany. Nikt normalny by sie z takim uzywanym s****wem nie zadawal.

Gość gość
gość dziś i Twoje slownictwo tylko potwierdza, jaka nizina moralna jestes.

Gość gość
odpowiedz dla naszych chamów onanistów, cytat z ksiażki mężczyzny, który osiagnał od was większe sukcesy : Kiedy stajesz się mężczyzną zaczynasz rozumieć, że takie chłopięce p*****lety biorą się z bardzo prostej emocji. Z niepewności. Jak nie wiesz jak sobie poradzić z kobietą to chcesz ją wdeptać w ziemię. Jak pies kogoś nie zna, to się boi. Jak kogoś się boi to szczeka. Jak chłopiec nie radzi sobie z kobietami, bo się ich boi to uważa, że są j*******e.

Gość prawda jest inna
Prawiczki z racji, ze maja kompleksy na punkcie swojego malego nieuzywanego mowia ze wola dziewice, bo boja sie ze nie podolaja w lozku, a z dziewica wydaje im sie ze oboje beda na rownym poziomie, troszeczke chca i troszeczke sie boja. Kazdy facet ma kompleksy na punkcie swojego penisa, kazdy i nie ma odstepst od reguly, co potwierdza myslenie prawiczkow. Natomiast ci doswiadzceni faceci nie znosza klody ani rutyny, co daja w wiekszej czesci (nie wszystkie) dziewice, ktore nie czuja sie tak swobodnie jak dzifki i nie sa tak chetne na rozne eksperymenty w lozku, a tego c***anowie oczekuja, udane seksu, dobrego seksu z kobieta ktora cieszy sie i lubi seks. Nie prawda jest ze kazdy facet chce dziewice. Chca ci co maja kompleksy na punkcie swojego penisa. Niech kazdy sie wypowiada za siebie a nie za innych.

Gość gość
Nie ma jak to szmaty uwazaja sie za fajne. Haha

Gość gość
gość dziś ze szmata jak sie rozmawia zreszta jaka matka taka corka. Pewnie szmacenie sie wynioslas z domu.