Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy odejść po 6 latach związku?

Polecane posty

Gość gość

Cześć :) dziewczyny doradźcie bo nie wiem co robić od 6 lat jestem z chłopakiem mam 23 mój pierwszy chłopak kochałam go bardzo teraz juz jakoś mniej ale ciagle mnie cos do niego ciągnie Chyba przyzwyczajenie nie wiem co.. chodzi o to ze mieszkaliśmy razem kazałam mu sie wyprowadzić bo miałam dość jego stylu życia po pracy piwo z kolegami a ja pózniej ja sie marwilam o zakupy do których mi sie nigdy nie dokładał czasem robił sam.. lubi tez ziolo nic nie mam do tego gdyby nie fakt ze on potrafi od samego rana palić. Ma tez długi za umowę netu niespłaconego zabrane prawo jazdy rok temu i karę 6000zl. Z drugiej strony wiem ze jak ma jakiś grosz to myśli o mnie i drobnymi gestami mi okazuje uczucia. Ale przez to jaki tryb życia prowadzi nie wyjeżdżaliśmy od 6 lat ani razu na wakacje bo on nigdy nie ma kasy. Rok temu sama byłam z koleżanka na wakacjach bo on nie miał za co. I teraz wiem ze ma problem bo zalegal za mieszkanie w którym mieszka a pracuje w hurtowni i dodatkowo ogrody robi po pracy. Czy jeśli ciagle myśle o nim wrocic do niego i budować wszystko od nowa czy juz nie warto ja myśle juz o dzieciach chciała bym slob mieszkanie kupic on tez ale on tylko mówi o tym a rzeczywistość jest inna bo on zwyczajnie sobie nie radzi...

Gość gość
Nie licz, że po ślubie bedzie lepiej.

Gość gość
-jego jak narazie na pierścionek nie stać.. ale z drugiej strony ma dobre serce i jak moze to mi to okazuje i wiem ze mnie kocha ale ma tez zle strony jaranie cpanie ciagle piwo z kolegami