Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to ciaza

Polecane posty

Gość gość

Mój problem polega na tym, ze spóźnia mi się okres, sprawa wyglada tak. Cykle 29 dniowe, jedyna sytuacja w której mogłam zajść w ciąże to 15dc. W 30 dc test negatywny. W 31 dc beta poniżej 2, w 34 dc test z rana negatywny, w 35 po południu test negatywny. Co uważacie? Co robić? Wybieram się jesCze w 38 dc na kolejna betę...

Gość gość
nie ma szans na ciaze, szkoda kasy na bete

Gość gość
Tak uważasz? Ale to już 6 dzień opóźnienia, co nigdy mi się nie zdarzalo

Gość gość
To 6 dzień spóźnienia i już conajmniej 3 temat o tym samym. No tam jeszcze stawiałaś zdj swojego śluzu

Gość gość
Ktoś mi pomoże czy tylko chamskie odpowiedzi?

Gość gość
Nie jesteś w ciąży. Idź do lekarza bo możesz mieć inny powód zatrzymania miesiączki. Mojej siostrze spóźnial się dwa tygodnie okres przez stres. Może problem z hormonami. Jeżeli nie będziesz miała okresu ponad dwa tygodnie lekarz wpisze Ci receptę na leki na wywołanie miesiączki np luteine.

Gość gość
I nie lataj na tą bete ciagle bo po takim czasie zwykly test wykarze ciaze spokojnie

Gość gość
Dziękuj***ardzo za normalna odpowiedz ;) Idę w poniedziałek czyli w 38dc na betę jeszcze raz i jak nic nie wykaże lecę do ginekologa ;)

Gość gość
Wszystko byłoby okej, wierzylabym ze to jakieś przesunięcie tylko problem jest w tym, ze mam wiele objawów świadczących jednak ze to ciąża

Gość gość
Nie kumam czemu wy robicie te badania jak wam się parę dni okres spóźni. Poczekać tydzień, nawet dwa i zrobić test, to wtedy jest szansa, że coś sensownego wyjdzie. A jak są dwie kreski to do gina i po temacie. A nie tysiąc wątków na kafe "okres mi się spóźnia 2 dni, bolą piersi, czy to ciąża?" Tak albo nie.

Gość gość
Skoro betę można robić nawet przed terminem miesiączki to dlaczego miałabym jej nie robić? Dziś jest 6 dzień spóźnienia miesiączki wiec w czym problem? Nie mogę? Wynik będzie niewiarygodny? I jeszcze jedno, czy zagnieżdżenie przy 28 dc może wystąpić w 34 dc? Ile trwa najdłużej zagnieżdżenie?

Gość gość
Ciagle mam podwyższona temperaturę ciała, dziwny śluz, bulgotanie w brzuchu, gazy, biegunka i odbijanie sie. A zero bolu piersi, który zassze przed miesiączka był. I co najdziwniejsze dla mnie, przy moich 29 dniowch cyklach wczoraj w 35dc zauważyłam minimalna brązowa plamkę, wiec przypuszczam, ze mogła to bym implantacja i dlatego testy wychodzą negatywnie...