Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Seks z byłym

Polecane posty

Gość gość

Przez moje niestabilne zachowania rozpadł się związek . Żałuję i nadal bardzo go kocham . Mamy kontakt i spotykamy się na seks- on nie chce być w związku ze mną , zaproponował taki układ. Zgodziłam się bo go kocham a to jakakolwiek namiastka bliskości z nim. Nie umiem tego przerwać. Czy jest szansa ze zmieni zdanie bo seks przywiązuje jeszcze bardziej? My pod tym względem jesteśmy bardzo dobrze dobrani, lubimy te same rzeczy , mamy duże libido.

Gość gość
Jakie prochy łykasz że masz taki odlot? przecież jesteś tylko materacem i nikim więcej:):):)

Gość gość
Faktycznie materac. Życie ci ucieknie, mogłabyś poznać kogo innego, kto cię będzie chciał. A ten twój cie kopnie w D... Jak się zakochać w innej. Tak już jest.

Gość gość
1,5 roku razem , wielka miłość. Nie umiem się oderwać i liczę ze zobaczy poprawę i zmieni zdanie . Poza seksem tez spędzamy razem czas. Jest na to szansa

Gość gość
Nie mam nikogo innego. Jesteśmy za granicą. Jak się oderwać i zapomnieć jak się kogoś bardzo kocha

Gość gość
Szansa to jest Aale dla niego, że pozna inną . Czemu ty sie nie szanujesz?

Gość gość
Bo go kocham i pozwalam żeby mnie ktoś wykorzystywał.

Gość gość
I kto udowodni że baby są mądre? byle gacie zobaczy i dostaje małpiego rozumu.Ty kochasz jego genitalia i nic poza tym.

Gość gość
Kocham go całym sercem a seks po to ze się ludze ze się zmieni sytuacja . Przyjechałam do obcego kraju za nim, zostawiłam wszystko. Przez ten cały czas żyłam tylko nim wiec nie ma ani jednej koleżanki . To już nie o to chodzi. Bardziej ze kocham i nie umiem się oderwać

Gość gość
A on cię kocha?zaproponował ci darmowy seks,bo inaczej musiałby płacić,więc kim jesteś dla niego? żałosna jesteś aż mi wstyd że prezentujesz damski gatunek

Gość gość
[21:38 Pobożne życzenie:D ale marzyć wszystkim wolno,tobie też.

Olał cię i jeszcze przysługę mu robisz, żeby na k****e zaoszczędził, bo pewnie wcale nie ma takiego powodzenia, jakie ci się wydaje że ma :( Właśnie przez takie pustostany jak ty faceci nie szanują nas...

Gość gość
Ty nie kochasz. Jesteś od Niego uzależniona, ot co.

Gość gość
A raczej od seksu

Gość gość
Kobieta jadąca za facetem do innego kraju nie mająca pewności trwałego związku ???dziwne a skoro już nie wyszło to wraca .Bez obrazy ,nie chcę ci dokuczyć ale uprawiasz prostytucję.

Gość gość
Twierdzi ze kocha ale nie zaufa. Nigdy nie było zdrady ale przez 1,5 roku sporo narozrabialam. Nie dziwię mu się . Teraz się ogarniam i idę na terapie. Chciałabym znów z nim być. Co robić?

Gość gość
To ja też mu się nie dziwię,szkoda czasu na babę która ma równo zryty beret że aż musi iść na terapię.Tyle pięknych,mądrych kobiet,po co mu takie to to.

Gość gość
Przez 10 lat był sam wiec jakiś powód tego byl

Gość gość
Sam mówił ze miał kompleksy i nikt go nie chciał Ma 15 tysięcy funtów dlugow i nie ma nawet prawa jazdy a teraz po rozstaniu mieszka na pokoju z Arabami. Juz widzę kolejki chętnych pań

Gość gość
O ranyy śmieć

Gość gość
I na imię mu Adam ?