Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego on jest raz bardzo miły innym razem bardzo chamski nie rozumiem

Polecane posty

Gość gość

Ktoś wie dlaczego on się tak zachowuje?

Gość gość
Powiem wam ze calkowicie nie wiem jak mam go traktowac. Raz wydaje mi sie ze jest spoko i mozna z nim pogadac jak z najlepszym kumplem innym razem sobie mysle, ze jest taki chamski ze az nie mam ochoty nawet na niego patrzec i zaczynam do nienawidziec. O co tu chodzi czy to jakis borderline czy cos? Jak takiego traktować z dystansem?

Gość gość
22.39 to nie ja autorka tego posta to pisalam ale fakt meczy mnie to jego zachowanie

Gość gość
22.45 wszyscy o tym wiedzą, dlatego żadna porządną kobieta nie chce tego psychopaty, drwi z niego całe środowisko zawodowe i polswiateK z tego powodu i z powodu jego nimfomanek wdowy i rozwodki.

Gość gość
Bo coś do niego poczułam, ale teraz to sie zastanawiam dlaczego on mnoe tak traktuje? Jezeli nic do mnie nie czuje czy nie moze byc normalny, zwyczajny?

Gość gość
Raz odpychający, raz przyciągający.

Gość gość
Ale dlaczego on sie tak zachowuje?

Gość gość
Znam też taki przypadek. To kolega z pracy.Czasami jest słodki, miły, patrzy w oczy długo i namiętnie a czasami jest szostki i nierzyjemny. Co o tym myśleć?

Gość gość
Ja bym go zablokowala i spokoj. Albo jak nie dzwoni to odwracalabym glowe w druga strone i nic nie mowila.

Gość gość
metoda przyciagania odpychania z poradnikow uwodzenia? jesli jest chamski to daruj sobie takiego goscia

Gość gość
Nie moge zerwac z nim kontaktu, bo pracujemy razem i czesto spedzamy ze sobą duzo czasu. Mówicie podchodzić do niego z dystansem?

Gość gość
Izolacja. Sluzbowo tylko i krotko.

Gość gość
Każdy jest czasem miły czasem chamski, zależy od dnia, nastroju, problemów. Dziwna jesteś autorko, że się temu dziwisz. Sama zawsze jesteś w super nastroju?

gość wczoraj Bo coś do niego poczułam, ale teraz to sie zastanawiam dlaczego on mnoe tak traktuje? x Tak, ''coś'' poczułaś - karuzelę emocjonalną. Odetnij się od tego, póki jeszcze się nie uzależniłaś i nie władowałaś w g*ój. Facet jest niestabilny, nic dobrego Cię z nim nie czeka. Jak Ci wyżej poradzili - dystans i wyłącznie praca. Nie zastanawiaj się, nie ma nad czym. 08:45 -> Nie, to nie jest ''normalne''. Każdy ma czasem lepszy, czasem gorszy dzień, ale stabilni kulturalni ludzie nie wyładowują swoich emocji na innych.

Gość gość
Bo ma problemy z deklem i każda prędzej czy później będzie miała dość , gość z borderline masakra

Gość gość
Teraz k... Ja się bawię waszymi uczuciami emocjami i tańczycie jak zagram. Dość bawiliście się moim kosztem i mam to gdzieś co napiszecie ułomne sieroty.

Gość gość
Na mnie nie wpływa negatywnie.

Gość gość
W pracy masz pracować nie je..ć się po kontach , jakbym chciał sam to zrobił bym to po pracy Widocznie nie chce w i po. Widownię to ja mam i patrzą na ciebie i oklaskują Cię i mają o czym gadać jaka żalosna i zdesperowana jesteś.

Gość gość
No i dobrze ze cierpiales widocznie za malo i prosisz o wiecej kolego.

Gość gość
Wszyscy cie oleja kolezko i umrzesz samotnie w domu bo nikt nie zainteresuje sie nawet toba a potem nikt nawet nie zaplacze po tobie he he

Gość gość
Nie zazdroście tak, możecie tylko pomarzyć to nie bur. L ale praca a wy jesteście tylko trybikiem.

Gość gość
Czy to on się jebał z tą Lookrecja?

Gość gość
Powinna profesję zmienić z ukrytej na jawną widocznie podnieca ją widowisko i show.

Gość gość
Ktoś potrafi to jakoś racjonalnie i bez wulgaryzmów wytłumaczyć?

Gość gość
21-55 kiedyś byłem bardzo miły do kogoś, ale w końcu zrozumiałem, ze nie warto, bo i tak myśli tylko o sobie i swoich interesach

Gość gość
Up