Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego faceci są niżsi od kobiet?

Polecane posty

Gość gość

Większość facetów to karakany. Większość ludzi powie że to nie ich wina. Ja nie urodziłam się wczoraj i powiem wam że zdecydowana większość jest karakanami na swoje własne życzenie i matka natura nie ma z tym absolutnie nic wspólnego!

Gość gość
W 80% faceci niskiego wzrostu, są uzależnieni od używek hamujących wzrost w okresie dojrzewania.

Gość gość
Jestes 2 metrowa kobyla, nie mozesz znalezc faceta i dlatego tutaj piszesz?

Gość gość
Dziewczynki są bardziej ogarnięte i zdecydowanie rzadziej łamią zasady wpajane w domu przez rodziców. Zatem statystycznie więcej jest karakanów chłopców niż dziewczyn

Gość gość
A jaki wzrost to "karakan", a jaki już nie, dla Ciebie...? ;) Np moj facet ma 188 cm i dla mnie jets w sam raz, wcale nie jakis super wysoki - dla moich kolezanek on jest jak jakas "wieża". ja mam 165 cm.

Gość gość
23:13 jestem matką i babcią także daj sobie spokój z krytyką. Mam 173 cm wzrostu zawsze miałam adoratorów na pęczki i choć takim co marnowali sobie zdrowie również się podobałam, to wybierałam takich powyżej 185cm wzrostu . Tylko jeden(a miałam ich 8) z moich partnerów palił papierosy i trawkę ale miał 190 cm wzrostu i zostawiłam go, bo jednak nie do końca leżało mi to, co miał w głowie.