Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziwna miesiaczka czy ciaza?

Polecane posty

Gość gość

Witam wszystkich. Okres zawsze mam jak w zegarku 28-29 dni. Staramy sie o dziecko pierwszy cykl.Jestem 4 dni przed planowana miesiączka. Wczoraj delikatne plamienia,ogolne rozbicie i zle samopoczucie..Zrobilam test pojawila sie druga kreska i nagle znikla. Dzis rano na wkladce dosc duza kropla prawie czarnej krwi. Pierwszy mocz prawie czarny z niteczkami krwi na papierze.Brzuch mnie nie boli. Dzis czuje się dobrze. Nigdy nie mialam miesiaczki wczesniej i nigdy żadnych plamien. Strasznie nurtuje mnie ten test.. Dlaczego kreska znikla,czy to samoistne poronienie? I jeszcze wczoraj te okropne samopoczuciE. Raz zimno raz gorąco.. Przez ostatnie dni mialam tez bóle podbrzusza i jajnika ale nie jak na @.Może wy cos poradzicie? Czy czekac czy robic test?

Gość gość
Wrzucić na luz proponuję. Dajcie spokój pierwszy cykl i już dziwne objawy i to jeszcze na tyle dni przed miesiączka. Żebyś się nie zdziwiła jak zajdziesz w ciążę a tam zero objawów.

Gość gość
Tez mam jakies 4 - 5 dni do okresu, a brzuch juz boli. Na test chyba jeszcze za wczesnie

Gość gość
Wiem wiem... Tylko nigdy nie mialam zadnych plamien 5 dni przed miesiaczka.. Zdziwilo mnie to i jeszcze ta kreska która znikla?! Może wadliwy test niewiem