Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet z ogłoszenia w necie

Polecane posty

Gość gość

Dałam ogłoszenie , ze szukam na stałe. Dostałam grubo ponad setkę odp, 3/4 o treści ( tak tylko tyle było napisane) : 1) spotkanie sponsorowane 2) witam skarbie 3) tel xxx xxxx xxxx 1/4 facetów potrafiła napisac kilka słów więcej, jednak3/4 tej 1/4 okazała sie żonata - znacie to , te złe okropne żony , skrzywdzony misiu i trwanie dla dobra dzieci. Ooo , bo bym zapomniała jeden pan na dzień dobry wysłł fotke swojego BMW i opis jego osiągów :D Dobra, lecimy dalej, na przestrzeni dwóch tygodni s[otkałam sie z trzema facetami i ... 1) . Facet przyszedł niedomyty, żałoba za paznokciami, ubrania z poprzedniej epoki i zęby w kolorze pomarańczy. Nie mówił , a krzyzał.To było pierwsze spotkanie, wiec spotkalismy sie w centrum i przyuważyła nas siedząca w ogródkach kawirnianych sąsiadka - wstyd jak diabli. 2). Napisał facet, że lat ma 40 - przyszedł 70 letni dziadek i siedzieliśmy w restauracji 30 min, kelnerka pytała czy coś podac , odpowiedział, że nie , bo my tylko rozmawiamy... 3) facet miły, sympatyczny, potrafiacy sie jako tako zachować, ale ... wygląd... sweter taki turecki, spodnie w kant, buty jakies skajowe niby eleganckie i spore braki w uzębieniu. Temu napisałm prawdę, że charakter mi pasuje, ale powinien zadbać o siebie, zwłaszcza, że jak sam mówił stać go. To był facet ze wsi, rolnik- nie przeszkadza mi to, przeszkdza mi niedbanie o siebie. I na tym zakończyłam moją krótką przygodę z internetowym szukaniem stałego zwiążku.

Gość gość
to może pomyśl jakiego dokładnie faceta, chcesz a potem spraw żeby dezwał się ten wymarzony - jak? - https://youtu.be/n199CBCmfGA - materializacja pragnień

Gość gość
żałoba za paznokciami hahahaha leżę

Gość gość
ile masz lat autorko,uchodzisz za atrakcyjna?

Gość gość
Jak pieron:-D

Gość gość
Nie jestem jakaś mega atrakcyjna, ale jestem zadbana, mam 36 lat, po rozwodzie, mam kilka kg za duzo, ale zęby zadbane, włosy długie zadbane, ubrania ładne czyste. Z twarzy uważam siebie za ładną, figura j.w - mogłaby byc lepsza. Normalna kobietą jestem. Żadnego ksiecia nie oczekiałam, myślałam , że spotkam normalnego schludnego faceta, żadnego tam Banderasa, ale nie spodziewałam sie czegoś takiego :/

Gość gość
No wiesz, w internecie 99% facetów to żonaci, zboczeńcy, "Seby", "nolife'y", ramole i prostaki. Ale może uda Ci się znaleźć jakąś perełkę :)

Gość gość
Hehe, ja kiedyś szukałaem dziewczyny i mam podobne spostrzeżenia, tylko że one nawet zadbane były, ale pierwsze co to pytały o pracę i jakim autem będe (niby żeby sie rozpoznać). Szukanie igły w stogu siana. Odpuść

Gość gość
Powiem Ci tak. Oglaszanie, szukanie w ogloszeniach kogos to glupota. Ludzie to nie towar. Sam zauwazylas, ze faceci mysleli, ze jestes towarem. Mi by zadna nie odpowiedziala, chyba, ze desperatka moze jakas. Na portalach jestem, mam ciekawe zdjecia, mlodo wygladam, g. to obchodzi kobiety, bo one sie nie beda pierwsze odzywac.

Gość gość
Taa brzydki, jak nie model to brzydki, jasne, raczej kobiety w moim wieku takie sa. I juz facet wpakowal sie w moje zdanie, a ja do facetow sie nie zwracam.

Gość gość
weś, kobieta może ma nadwagę, ale zęby całe zadbane, czysta kobieta to trudno żeby jej taki flejtuch nie przeraził całuj sie pozniej z takim co higiene jamy ustnej nie dba fuj wolałabym goscia przy tuszy,ale normalnie ubranego i zadbanego niż umiesnionego wysportowanego flejtucha

Gość gość
Autorka mnie nie interesuje, bo jestem szczuply i wole szczuple i nie interesuja mnie czyjes dzieci. Z dziecmi kobiet jest mnostwo pieknych na portalach.