Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Skrajnie zazdrosna dziewczyna

Polecane posty

Gość gość

Jesteśmy razem około rok, na początku było fajnie, ale od pewnego czasu jest coraz gorzej. Wiecznie robi mi sceny zazdrości z byle głupoty, nie mogę rozmawiać z żadną koleżanką, bo zaraz dopatruje się flirtu, z kolegami na imprezy też nie mogę chodzić, bo twierdzi że tam mogę spotkać ładne dziewczyny, a dzisiaj właśnie byliśmy razem na zakupach i zrobiła mi awanturę że niby patrzę się na cycki kasjerki. Na Facebooku jak lajknę zdjęcie koleżanki to zaraz dzwoni i każe mi natychmiast odlajkować, nawet jak jakaś dziewczyna skomentuje moje zdjęcie to zaraz robi mi awanturę, potrafi nawet w nocy dzwonić i mnie wyzywać od Ch, skur itd. Co byście zrobili na moim miejscu? Ja ją naprawdę kocham i nie chcę z nią zrywać, co mogę zrobić żeby bardziej mi ufała?

Nic nie możesz zrobić. Musi do niej dotrzeć, że problem tkwi w niej samej - może w złych doświadczeniach, w kompleksach, poczuciu niższości względem innych kobiet... Jeśli sama nie zechce nad sobą pracować, nie pomożesz jej. To, że zaczniesz się ograniczać i dostosowywać, nie poprawi sytuacji, a jedynie Cię sfrustruje i unieszczęśliwi.

Gość gość
Ty robisz co chcesz, ona jest zazdrosna, ale i tak jest z tobą, masz coś, co dla niej jest ważniejsze niż ogromny stres, kasa? Pozycja społeczna? Nazwisko? Będzie wyżywać się na podwładnych, wpadnie w depresję ale i tak nie zostawi cie, po drodze zatruje ci życie. Może to karma dla niej? Dla ciebie tez? Ma wszystkie te cechy, których nienawidziłeś w kobietach, zaniedbana, brzydka, chamska,czym je równoważy? Wyuzdaniem seksualnym?;)

Gość gość
ona jest chora a nie

Gość gość
pewnie jej nie kochasz i ona o tym wie www.youtube.com/watch?v=V1uNg_GeUsM

Gość gość
Skoro chodzisz sam na imprezy to ja tym takiego jak ty od razu zostawiła , głupia dziewczyna jest ze się wogole z takim jak ty męczy , a co do wypowiedzi wyżej BZDURA że każdy sądzi po sobie , pewnie dziewczyna ma niską samoocenę to takie najczęściej są zazdrosne a nie te co zdradzają , te co zdradzja już dawno mają zaplecze z innych facetów więc nie muszą być zazdrosne bo są zabezpieczone , ja myślę że tak dziewczyna miała patole w domu , jest córka robotników i kompleksy nizszosci wychodzą