Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mężczyzna 20 lat

Nova Centrum edukacyjne Opinie kto był kto się tam uczył ?

Polecane posty

Gość Mężczyzna 20 lat
Oddział Opole Informacje Zapisz się Zadaj pytanie Kierunki Strefa słuchacza Nazwa placówki Nova Centrum Edukacyjne Sp. z o.o. Adres ul. Reymonta 29, 45-072 Opole Godziny pracy Pn - Pt 9:00-19:00; Sb 10:00-14:00 Telefon (77) 500 02 25 Telefon komórkowy 791 400 868 E-mail opole@nova.edu.pl opole.kursy@nova.edu.pl www.novakursy.pl Konto bankowe 96 1050 1025 1000 0024 1509 6698 Skype opole.nova Gadu Gadu 54975180

Gość Mężczyzna 20 lat
Co sądzicie warto się tam wybrać?

Gość gość
Warto

Gość Mężczyzna 20 lat
Ok

Gość gość
Polecam bardzo wysoki poziom :)

Gość misia

moim zdaniem bardzo warto się do tej szkoły napisać, wiele się tam nauczyłam i byłam zaskoczona jak dobrze wyposażone są sale 

Gość informatyczka

mi się bardzo podoba atmosfera w tej szkole, kadra jest miła i starają się przekazać uczniom jak najwięcej wiedzy

Gość karolina

ja szczerze mogę polecić dwuletniego technika usług kosmetycznych 🙂 moja koleżanka jest na informatyku i też nie narzeka

Gość Justyna Opole

LUdzie, jezeli chcecie sie tam uczyc to lepiej omijajcie tę szkołę szerokim łukiem, wyzyskuja tylko kasę, nic nie ucza.Strata czasu na lekcjach sie wiecej siedzi niz czego kolwiek a płacic każą za coś czego i tak nie macie a jak nie zapalcicie to odsetki i sprawa do sądu.własnie zrezygnowalam z tej szkoły bo to porazka i przysłali mi grzywny 800 zł plus rozne odsetki, to ok 1700 zł a do szkoly zaczełam chodzic od pazdziernika do stycznia. Przestrzegam przed nimi, czlowiek chce sie uczyc a przez nich zostaje jakims dłużnikiem 

Gość Absolwentka

Potwierdzam jako absolwentka NIGDY NIE PODPISUJCIE UMOWY Z TYMI OSZUSTAMI!!!!Tylko hajs się liczy ,cała kadra oszukuje pod czas rozmowy tel wszystko pięknie ,miesiąc kosztuje 99 zł ,brak wpisowego .Jak jesteś na miejscu przy podpisaniu umowy dowiadujesz się ,że w drugim semestrze to już 119 zł m-c + płatne egzaminy .Jednak oszustwo które najbardziej mnie dotknęło to fakt że niemal do samego końca ściemniają ,że nie znają dokładnej daty egzaminu Państwowego , a po uregulowaniu wszystkich należnośći krowa z sekretariatu bezczelnie w oczy Ci mói ,że na tym kierunku nie ma możliwośći podejśćia do gzaminu.Rok w plecy,zmarnowane pieniądze i nerwy z tą pseudo szkołą -instytucją naciągaczy