Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Belara cera

Polecane posty

Gość gość

Witam, zmieniłam tabletki z levomine na belara, jestem narazie przy pierwszym opakowaniu, został mi tydzień do końca. Zawsze miałam problem z trądzikiem i dla tego też ginekolog poradziła żebym zmieniła tabletki. Odkąd zaczęłam je brać mam na twarzy tyle pryszczy że jeszcze nigdy tyle nie miałam po prostu cała twarz. Proszę o informację czy to już jest sygnał że te tabletki są źle dla mnie dobrane czy dalej mam je brać czy jest normalne, czasami się tak dzieje? Może jest to tak że najpierw wszystko wyszło A później będzie znikać? Nie mam pojęcia co robić, strasznie źle się z tym czuje. Dodam jeszcze że te pryszcze się nie goja A pojawiają się nowe. Proszę o pomoc. Pozdrawiam

Gość gość
Mnie po belarze takie pryszcze wyszly, ze szok!!! Zawsze mialam ze 2 krostki, a tu wysyp, ze szok. Wytrzymalam 3 miechy, zadnej poprawy. Najlepsze, ze jak odsyawilam pryszcze nie zniknely!!!ale to dopiero 1mc. Ide do dermatologa.

Gość lodesa
Dziewczyny, poradziłybyście mi może coś odnośne mojej cery z problemami? Często pojawiają mi się jakieś wykwity i muszę kupić odpowiedni kosmetyk. Jest dobry krem Calluna Medica regulujący sebum i przeciwtrądzikowy. Myślicie, że zawarte w nim drożdże, szałwia, tymianek i chmiel będą zbawienne dla mojej skóry? Jeśli coś wiecie na jego temat, napiszcie, proszę.