Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestecie zadowolone ,ze swojego wyglądu?

Polecane posty

Gość gość

ja nie ,mimo ze o siebie dbam .Zdrowa dieta ,aktywnosc fizyczna ,duzo wody pije ,staram sie wysypiac i oczywiscie chigiena osobista .Uwazam ze to sa podstawy i oprocz tego makijaz, ladne ubrania ,zrobione wlosy,perfumu ,paznokcie i mimo tylu starań jestem co najwyzej przecietnie ładna .Czyli w sumie taka niby nie brzydka ale bez szału a chcialabym byc piekna

Gość gość
Jestem zadowolona :)

Gość gość
Ja też ciągle narzekam na swój wygląd. Jak się ubiore umaluje jest ok dopóki nie wyjdę w domu i np w galerii nie popatrzę na inne kobiety .. zawsze wydaje mi się że ktoś jest ładniejszy ode mnie . Staram się dbać o siebie, ćwiczę, maluje się włosy ułożone, jestem szczupla a i tak zawsze się z kimś porównuje

Gość gość
Zawsze mogłoby być lepiej, ale czy piekną będąc byłabym ta kobieta, jaką jestem dzisiaj? A lubię siebie:)

Gość gość
Zycie jest niesprawiedliwe .Niektore natutalnie sa bardzo ładne i nawet gdy sie nie zrobią wygladaja ok ,ładnie a gdy sie odstawią to kopara opada a brzydkie musza sie caly czas odstawiac zeby nie straszyc i wygladac w miare ok.

Gość Taka jedna 29
Nie jestem zadowolona. Mam beznadziejne proporcje ciała, ogromne tendencje do tycia (aktualnie jestem przy kości), twarz niezłą, ale bez szału (mam według mnie za duży nos, chciałabym mieć większe bardziej wyraziste oczy), taką sobie cerę. Mnóstwo kobiet wygląda dużo lepiej ode mnie, ale też muszę przyznać że szpetna nie jestem - chyba że siebie przeceniam.

Gość gość
A nosisz pończochy?

Gość gość
Ja generalnie jestem zadowolona ze swojego wyglądu, mam ładną twarz i dbam o siebie, krągłości lubię ale ostatnio pojawia mi się wysypka w okolicach nosa, której nie mogę zwalczyć i odbiera mi to całe zadowolenie z siebie.

Gość lucy889
Teraz już tak, bo schudłam prawie 20 kilo. Kilka wyrzeczeń w posiłkach, iqgreen i trochę ruchu i dałam radę. Teraz przynajmniej się nie wstydzę sukienki nałożyć, bo normalnie wyglądam.

Gość gość
Nie za bardzo, chociaż waga, wszystko w normie. Podobam się wszystkim, tylko nie sobie :-)

Gość gość
A ja uwielbiam siebie. Nigdy nie chciałabym wyglądać inaczej. Nieważne czy na porodowce wazylam 100kg czy teraz dużo mniej. Ja się zawsze sobie podobalam:-D wiem wiem chore. Ale ja jestem zaj******ta :-D