Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem w 5 miesiącu ciąży, kiedy kupić ubranka?

Polecane posty

Gość gość

Moi rodzice mówią ze po urodzeniu bo zapesze i się nie urodzi albo umrze.... w ogóle we wszystko się wtrącają nawet w to ze bobu nie mogę wejść w ciąży i w ogóle co chwile mi coś wymyslaja/zachowują się jakbym im dziecko Rodziła

Gość gość
My zaczelismy kupowac jak zaczelam drugi trymestr. Masz te 5-6 miesiecy zeby na spokojnie skompletowac wyprawke. Moja tesciowa byla zla kiedy kupilismy lozeczko w okazyjnej cenie, bo uwazala ze to za wczesnie. Ludzie sie kiedys bali, bo moim zdaniem byli niedouczeni lub nie bylo takich mozliwosci w medycynie jakie sa teraz. Jesli chcesz na raz wydac po porodzie w cholere kasy to smialo. Ja wolalam kupowac powolutku i w miare mozliwosci jak najwiecej do 8 miesiaca ciazy. W 9 miesiacu mialam juz wszystko gotowe na przyjscie coreczki. I dobrze, bo urodzila sie prawie 3 tygodnie za szybko :)

Gość gość
16:52 No masz racje kochana ale ja się tak boje przez ta ich gadaninę ze jakby nie daj Boże coś się wydarzyło to będą mi do końca życia wypominać ze to przez te np łóżeczko kupione za szybko coś się stało itd.... teściowa kupiła kilka ubranek za granica i nam dała to moja rodzina ze jak najdalej od mojego pokoju zeby dziecka nie zabic

Gość gość
Oj juz bez przesady. Ja tez dostalam ubranka dla dziecka i zobaczylam je dopiero po pierwszym trymestrze. Mowie, na spokojnie zacznij kupowac i sie nie sluchaj. Jak sie dziecko urodzi to tez beda gadac swoje 'madrosci' a ty i tak rob jak czujesz.

Gość gość
19:42 oni nawet mówią który noz mogę wziąć

Gość gość
Jest jakaś