Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zachowanie kolegi do oceny

Polecane posty

Gość gość

Witam forumowiczow, mam nadzieje, ze mi pomozecie. Jestem zielona w tych sprawach usmiech.gif x Pracuje z chlopakiem ktory podoba mi sie od dluzszego czasu (nazwijmy go Piotr), ale mam wrazenie ze pojawila sie rywalka. Ja nic nie robie, czekam na ewentualny jego krok. Doszla do nas do pracy nowa dziewczyna. Kolega jakby sie zmienil. Nie wiem czy za jej sprawa,ale kazdy to widzi. Jest usmiechniety,pelen energii,zmienil styl ubierania - wyglada jak meska kopia tej nowej pracownicy. Zaczal ubierac sie w podobnym stylu,laczy ciuchy tak jak ona i to jest punkt ktory wskazuje na to ze ona moze byc przyczyna jego samopoczucia. Wszyscy mowia ze go nie poznaja. U nas to normalne,ze widujemy sie po pracy, ale nikt nie robil halo z tego ze kolezanka raz zaproszona nigdzie nie wyszla. Za to Piotr podobno raz ja zaprosil po pracy ale odmowila. Po odmowie odszedl zgaszony i musial o tym komus powiedziec bo sie roznioslo w pracy. Pare dni pozniej pojawil sie z jakas kolezanka z usmiechem na ustach akurat na jej zmianie , gdzie chwile wczesniej pracujacy z nia wspolny kolega odszedl gdzies tam wiec musiala go obsluzyc.Mysle sobie czy to nie bylo zaplanowane przez nich, ale on z dziewczynami nie duzo gada. Tej nowej czesto pomaga, raz zartowali seksualnie, przy niej ma taki szczery usmiech. Podchodzi do niej, zagaduje. Choc po tej odmowie w towarzystwie czasami jej dogryza i chlopacy tez. No ale dziewczyn u nas jest malo i zadna nie ma 'wtykow'. Oni maja swoje sprawy. Czy cos moze byc na rzeczy?

Gość gość
No wszystko wskazuje na to że jemu się podoba więc życzę powodzenia.

Gość gość
To po co pokazywal sie z inna na jej oczach?

Gość gość
I jeszcze ubrali sie obydwoje tak jak ona dzien wczesniej...

Gość gość
widac ze to ctrl+v, ctrl+c 0/10

Gość gość
Tak bo na tamtym temacie nikt nie odpowiada

Gość gość
Sukienki mieli oboje? Tak samo się kiedyś Beckham ubierali a dziś to już passe. Może próbował wzbudzić w niej zazdrość w prymitywny sposób? Tak czy srak widać że leci na tamtą więc co się to tak właściwie obchodzi? Skończ się nakręcac dla własnego dobra.

Gość gość
Dodaj jest młoda i piękna tamta.

Gość gość
Haha, nie. Ubrali sie na sportowo. Ona w ogole ubiera sie na sportowo, luzno , czasem elegancko. W toalecie sie przebiera ze sluzbowego stroju i wychodzi.

Gość gość
Ale chodzi o to ze mieli identyczne zestawienia a ta kolezanka wcale nie jest modna, tworzy swoje zestawy, ma swoja mode i to bylo zywcem sciagniete od niej :// Nie jest piekna, ani brzydka,,taka zwykla, wyglada jak Hiszpanka

Gość gość
Nosi stanik bez ramiączek.

Gość gość
ale zeby facet kopiowal styl kobiety t parodia ahaha

Gość gość
Ma stringi nie pantalony.

Gość gość
Ktos mi szczerze odpowie i doradzi a nie tylko dowcipkuje?

Gość gość
Jak facet moze kopiowac styl kobiety weź mi to wytłumacz?

Gość gość
Wczesniej ubieral sie caly czas tak samo. Nosil czarne ubrania, luzne czarne koszulki na krotki rekaw, jeansy, czarne adidasy. W zime jakas dziwna kurtke, a jesienia zwykle czarna bluze.Jak zdarly sie jedne ciuchy to kupowal takie same i tak od 3 lat odkad go znam. W kazda pore roku. Teraz zaczal nosic zegarek na rece, lancuszek,ubiera sie inaczej. Ona nosi skorzana kurteczke czarna i zazwyczaj do tego ubiera jeansy i biale trampki lub biale adidasy, czarna lub biala bluzke i on tak samo. Teraz w lato ubiera sie na przyklad tak : koszulka biala/niebieska/zolta czy inna z nadrukiem, napisem jakims, krotkie jeansowe spodenki do tego te swoje biale trampki czy ostatnio japonki i on tak samo robi tylko ze spodenki ma wiadomo troche dluzsze przed kolano.Kilka razy ubrala sie w marynarke tak elegancko i on tez, innym razem takie musztardowe rurki i on tez kupil sobie takie same i wygladal w nich jak gej.

Gość gość
Wiadomo ze kupil w meskim sklepie ale ogolnie bardzo podobnie laczy ubrania i podobne do niej sobie kupuje. Ona kupi biala bluzke na krotki rekaw z napisem to on tez. I zaczal w torbie nosic rzeczy tak jak ona a wczesniej nic nie bral albo plecak.

Gość gość
Ogolnie on jakims dziwnym zbiegiem okolicznosci przezywa to co ona, przeprowadza sie w tym samym czasie,zapisuje sie do szkoly na ten sam kierunek, ma te same plany co ona itd.

Gość gość
I co sadzicie?