Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Największe kłótnie,spory,kryzysy małżeńskie

Polecane posty

Gość gość

Witajcie, Jakie mieliście największe kryzysy małżeńskie, kłótnie ? Kto zaczął a kto skończył i z jakim efektem się skończyło ? Czy poradziliście sobie we dwójkę czy cała rodzina maczała palce ?

Gość gość
Zdrada męża. Przyjęłam go ale nie jestem szczęśliwa. Zrobiłam to tylko dlatego że mamy 2letniego syna. W głębi serca mam ogromny żal i złość do niego. Seksu nadal nie uprawiamy, nie mogę się przełamać.

Gość gość
Największy kryzys? Moje poronienie i jego zdrada w czasie, kiedy ja leżałam w szpitalu i walczyłam o życie. Wrócił po 3 miesiącach do domu, ale już nie było tak samo. Wciąż jesteśmy małżeństwem, ale nie mieszkamy razem.

Gość gość
ksiazke piszesz czy ego sobie podbijasz?

Gość gość
Siedem miesiecy separacji od zony, pogonilem ja z domu jak po dwoch latach malzenstwa przytyla 15 kg. zwolniono ja z pracy a w domu doslownie nie kiwnela palcem. Przez te 7 mies. separacji schudla 18 kilo, znalazla prace i od 4 lat jest zona prawie idealna.

Gość gość
Czyli zawsze widzę, że raczej kończy się powrotami ?

Gość gość
Ja tkwię w tym g*****e. jak jeszcze jest rok szkolny to da się żyć. Urlop = kanał.

Gość gość
Musicie leciec na dupkow skoro was zdradzili. Nie moglyscie wybrac porzadnego mezczyzne?

Gość gość
Niejeden był porządny :o

Gość gość
gość dziś - ciężko było przewidzieć, że zdradzi. Cichy, domator, nauczyciel, do tego chudy, wysoki i rudy. Zawsze był opiekuńczy i oddany. A potem poczuł wiatr w żaglach. I to w najgorszym momencie mojego życia. Po 3 latach związku i rok po ślubie.

Gość gość
A mogę wiedzieć jak dowiedziałyście się o zdradzie?Sami się przyznali,czy wpadli?

Gość gość
gość dziś - mojego wsypał jego przyjaciel. Zrobił mu zdjęcia z babą, jak się przytulali i całowali na wspólnym wyjeździe. Nie mógł chyba przetrawić, że jego kumpel robi takie rzeczy. Dostałam fotki smsem, z dopisem "Uznałem, że powinnaś wiedzieć"

Gość gość
Boże masakra,wspóczuję:(Trzymaj się...

Gość gość
Teraz to mam to w nosie. Nie zależy mi. Nie mieszkamy ze sobą, w końcu się rozwiedziemy i każde pójdzie w swoją stronę. Trochę żałuję tej miłości, którą zmarnował, bo kochałam go do szaleństwa.

Gość gość
Właśnie ja też kocham do szaleństwa,mój też taki domator,poczciwota,ale po lekturach tego forum obserwuje go bacznie bo wiem co dziady potrafią wyczyniać...Niby nie zdradził ale oczy trzeba mieć dookoła głowy

Gość gość
Ja sama to odkryłam. Mąż dziwnie się zachowywał i po nitce do kłębka doszłam że ma kochankę.

Gość gość
No właśnie ponoć w większości przypadków ciężko się z tym kryć,są pewne symptomy co zdradzają faceta...

Gość gość
W Polsce w 2016r. Orzeczono ponad 60.000 rozwodów, separacji ok. 1216 a liczba zawartych małżeństw to ponad 180000 . Co 3 małżeństwo się rozpada dziś. O czym ty piszesz. Któtnia i rozwód baj rodzino.

Gość Dominika6789ada
Witam, życie małżeńskie nie zawsze jest łatwe, jednakże trzeba sobie z nim jakoś radzić. Zwykła kłótnia czy chwilowy kryzys nie mogą zniszczyć małżeństwa, które Bóg pobłogosławił. W ciężkich chwilach warto poczytać sobie książki religijne, w których ludzie walczyli o życie małżeńskie. Ja przez chwilę też miałam kryzys, ale po przeczytaniu książek o walce duchowej coś się zmieniło. Kupiłam ją na stronie: http://e-biblijna.pl/walka-duchowa,71.html

Gość gość
Gdy między dwojgiem ludzi jest miłość to drobne sprzeczki, kłótnie szybko idą w odstawkę bo za bardzo zależy im na byciu razem a kryzys jest im obcy