Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Myślę o Tobie A.

Polecane posty

Gość gość
22:20 Jeżeli takie rzeczy piszesz tzn., że wcale mnie nie znasz...Wcale Ciebie nie krytykuję! Wcale nie oceniam Ciebie za zachowania. Pragnę z Tobą porozmawiać w 4 oczy, spotkać się zacząć wszystko na nowo...nigdy mi nie zaufalas...to Ty mnie źle ocenilas, podcielas skrzydła...Ja wyciągam do Ciebie rękę na zgodę, a Ty piszesz tak przykre słowa, które nie są adekwatne do sytuacji, Jak możesz pisać, że Ciebie nie lubię to raczej Ty mnie... dobranoc:(

Gość gość
22:20 to podszywka

Gość gość
Na jaką zgodę? O czym ty gadasz? A kiedy się pokłóciliśmy znowu niby?+??

Gość gość
Choć fakt, twoje żarty bywają niesmaczne, ale tutaj kto by się tym przejmował ;)

Gość gość
00:04 Nie pokłóciliśmy się, tylko chodzi o dłuższą przerwe w naszej znajomości, którą należałoby przerwać.

Gość gość
Jest jeszcze coś, miałabym spotkać się z kimś kto potrafił obrzucać mnie błotem, a pomiędzy tym wyznawać miłość? - I kto tutaj ma nierówno pod sufitem? ;) A w ogóle, mężczyzna, który mnie obraża, a do innych kobiet odnosi się jak by były krolowymi Anglii i miss universe w jednym, no to sorry Gregory, mylisz mnie z jakaś niedawno poznaną idiotką myśląc, że będę spokojnie podchodzić do tego jakże gigantycznego braku szacunku :D Troszkę cię znam D. I wiem już na co cię stać.

Gość gość
Nie ma szans na nic dobrego w sytuacji, gdy inne kobiety są dla mężczyzny więcej warte, rozumiesz? Nie chodzi mi o to, że masz zmienić swój pomiar wartości, tylko o ten konkretny stan rzeczy.

Gość gość
Darek, ja czuję przez skórę że to będzie złe. A ja bardzo rzadko się mylę, może brzmi to zarozumiale, ale tak mam.

Gość gość
Wiem, że to ja do ciebie wypisuję i wiem, że ty chciałbyś żeby było dobrze, ale nie będzie, bo będziesz zły, że nie jesteś w zwiazku z panią chirurg albo mecenas, a ja zawsze będę gorsza. Taki związek zawsze jest zły..

Gość gość
Pamiętam to jak dziś, byłeś prawie że szczęśliwy, gdy dowiedziałeś się o moich studiach i pamiętam też późniejsze rozczarowanie, gdy dowiedziałeś się, że je przerwałam, a potem poszlam do zwykłej pracy. No cóż takie życie, złe wybory, no i związki, które potrafią bardzo ograniczyć. Piszę rzeczy, które powinny zostać powiedziane, wiem..:(

Gość gość
gość dziś Przepraszam za wybuch. Nie zasluzyłeś dziś na to. To ja cię męczyłam cały dzień.