Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Miałeś wypadek? Złamanie? Darmowa porada !!!

Polecane posty

Gość gość

Miałeś wypadek?złamanie ? Uszczerbek na zdrowiu? Nie z twojej winy??? Ty lub ktoś z twoich bliskich? Zapraszam do kontaktu. DARMOWA PORADA ! Zapraszam pomagam w odzyskaniu odszkodowania !uczciwie.

Gość gość
Ja miałam wypadek, Żyd dyrektor samochodem mnie potrącił na pasach.

Gość gość
Zapraszam do kontaktu śmiało proszę pisać. Daramowa porada nic nie płacisz . Wygrywamy każdą sprawę . Ludzie nie wierzą ,nie ufają -idą sami załatwiać a to błąd.Dlatego my pomagamy odzyskać odszkodowanie .Ubezpieczalnie NIE wypłacają tyle ile mają wypłacić.. Przakład bardzo krótko i Prosto :Pani Asia złamała rękę w dwóch miejscach.Od ubezpieczalni dostała za to 17 tyś ....Po rozmowie przy kawie rozmawiajac z bratową dowiedziała się o firmie odszkodowania i z głupia zadzwoniła do nich opowiedziała swój wypadek .Sprawe przyjeli jest wszystko czarne na białym bez tak zwanych Kruczkowbez oszustwa i naciągania . Po 3 miesiącach otrzymała odszkodowanie 48 tyś zł .Za tą kwote Pani Asia miała na rehabilitacje i inne rzeczy. Jaki morał ? Zapraszam do kontaktu ! 692 442 462 Pisze to wszystko w prosty sposób aby ludzie otwarli oczy ! Ze są firmy które pomagają. Które walczą o zadośćuczynienie za cierpienia. Żeby się przekonali sami .