Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Codziennie się boję że zaraz będzie koniec świata.. To trwa od kilku miesięcy. P

Polecane posty

Gość gość

Jak z tym wygrac? Mam paniczny lek ciągłe przeczucie, że zaraz będzie koniec świata i wszystko wybuchnie :D

Gość gość
Nie masz innych problemow ?

Gość gość
idziesz prosto cały czas, aż dojdziesz do końca świata, gdzie ludzie spadają w dół. bać się nie ma co, tylko barierki się trzymaj.

Gość gość
Nic nie wybuchnie, koniec świata to proces rozłożony w czasie, niestety już czas jakis temu zaczęło sie odliczanie. Spójrz co sie dzieje z ludzmi, zero uczuc , empatii, zbydlęcenie , konsumpcjonizm. Chłopak umiera na oczach kręcącego filmiki tłumu, matka zabija własne dziecko, bo kochaśiowi przeszkadza. "Pan" wiesza swojego psa , bo przewrocił mu piwo. Terroryzm, imgrani... Koniec świata ma sie w najlepsze, nie wiem... prognozuję jeszcze 10-20 lat.

Gość gość
No ja tam bym chciala , tylko bym chciala zdazyc sie wyspowiadac. A tak serio to koniec swiata to nie bedzie zaden wybuch wiec opanuj sie.Na koncu swiata Chrystus powroci w Chwale i to bedzie tzw.Paruzja.Wtedy to zmarli zmartwychwstana. Konca swiata w formie wybuchu jakim strasza nas media nie bedzie.Czytaj Biblie.