Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość12256u89y

Skuteczność tabletek antykoncepcyjnych

Polecane posty

Gość gość12256u89y

Zastanawia mnie czy któraś z was zaszła biorąc tabletki, albo czy zna taką osobe i jak to się stało (czy zapomnieliscie tabletki czy np. Byliscie w tym pechwowym procencie nieskutecznosci?).

Gość gość
ja 3 krotnie zapomnialam i nie zaszlam ;) w 3 cyklach zapomnialam po 1 razie :)

Gość gość
takie co zapominaja i maja do tego takie podejscie to nie powinny stosowac tabletek , ja znam taka co 1 raz zapomniala i zaszla

Gość gość
ty znasz jedna co nie zaszła, a za 20 takich co nie zaszly :D

Gość emilkaztarnowa
Jeżeli przestrzega się zasad brania, to nie ma z tym problemu. Ja zawsze miałam przypominajkę w telefonie, a do tego biorę vibin mini a tam się przerw nie robi, więc łatwiej nie zapomnieć.

Gość gość mała1
przed rozpoczęciem stosowania tabletek trzeba wypytać o wszystko lekarza i ulotkę przeczytać; ja od 3 lat jestem na tabletkach belara, wiadomo każde trzeba regularnie przyjmować, na początku budzik ustawiałam, a potem to już się przyzwyczaiłam i taka antykoncepcja mi odpowiada, żadnej wpadki nie było; ale w razie czego wiem np. że jak się zapomni tabletki i weźmie ją do 12 godzin to zabezpieczenie jest, jeśli później to trzeba się dodatkowo zabezpieczać 7 dni; po prostu wiedza jest potrzebna i wszystko wtedy jest ok.

Gość gość
też mam te tabletki i jestem zadowolona :)

Gość gość
hejka, zostaly mi dwa opakowania Belary, bo ja niestety nie bardzo moge stosowac tabletki antykoncepcyjne; data waznosci 01 2020; moze ktos chce odkupic? moj email: piwonia5@tlen.pl