Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Odmówiłam obcemu facetowi i teraz żałuję...

Polecane posty

Gość gość

Szłam sobie ulicą i zaczepił mnie pewien facet. Z wyglądu "niegłupi". Nie zapytał od razu o mój numer. W bardzo kulturalny sposób powiedział, że wpadłam mu w oko i chciałby się jeszcze ze mną zobaczyć, a w przeciwnym razie mogę wziąść to za komplement. Podziędowałam i życzyłam mu miłego wieczoru. W sumie nie wiem dlaczego odmówiłam. On (o ile dobrze mi się zdaje) siedział w kawiarni na zewnątrz. Nie zwróciłam uwagi z kim był. Potem tam wróciłam, ale już go nie spotkałam. Teraz na prawdę żałuję... Myślicie że są jakieś szanse że jeszcze go kiedyś zobaczę? Dodam że facet na oko sporo starszy. Jakieś 10 lat minimum.

Gość gość
Ja jestem przegrywem wiele by mnie kosztowało zagadać o numer telefonu a tu jeszcze może być odmowa :o

Gość gość
Dobre że mu podziędowałąś, bo mąż czeka w domu. Gorzej, gdybyś mu zrobiła loda a potem on by ci podziędował. O głupoto :D :D :D

Gość niereligijny
baby są, były i będą głupie i nielogiczne, same nie rozumieją własnych zachowań, są jak wadliwy towar w sklepie, amen

Gość gość
Dobrze zrobiłaś po co ci taki staruch?

Gość gość
Nie star****** facet dojrzały.

Gość gość
Nie star******* facet dojrzały. *

Gość gość
Dzisiaj ja atakuje jedną piękność o ile ją spotkań i mam nadzieje, ze nie potraktuje mnie tak jak Ty tego kolesia :) Oby mi się udało :)

Gość gość
Też mam taką nadzieję