Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kobitki, co robicie jak facet Was zhce zniewolic w lozku?

Polecane posty

Gość gość

na przyklad polozy sie na Ws albo docisnie soba, zlapie za nagdarstki i nie pozwoli sie ruszyyc. probujecie sie wyswobodzic, patrzycie tylko w oczy czy jeszcze cos innego? ;-)

Gość gość
mój lubi jak się ie poddaję, próbuję się wyswobodzić. Bywa nawet że mi się udaje. Czasem tak go to nakręca, że robią się z tego jakby zapasy. Zawzięte, obydwoje używamy wszystkich sił i sposobów, na serio. Kończy się wiadomo jak - taki jakby pozorowany gwałt. Jestem wtedy podiecoa na maksa co widać po mojej szparce kwitnącej i błyszczącej od wilgoci. Wejście jest gwałtowne i bez ceregieli. Bardzo libię takie zabawy, ale to nie może być zbyt często - żeby nie spowszedniało i nie straciło autentyczności walki.

Gość gość
Mnie podnieca niesamowicie, kiedy jestem związana i zdana na łaskę i niełaskę.

Gość gość
raz jak zostałam naprawdę zniewolona to było na jakimś wyjeździe, faceci (mieliśmy studio w dwie pary) nakręcili się na odważne pieszczoty w saloniku. My oczywiście protestowałyśmy, ale oni po piwkach ani myśleli zrezygnować, chcieli dalej oglądać fajny erotyczny filmu i mieć nas od razu a nie dopiero w łóżku. My że nas film nie interesuje (co było nieprawdą), że lepiej do łóżka, że się wstydzimy. Zawiązali nam oczy i na wszelki wypadek przywiązali do foteli za uniesione do góry ręce. Za chwilę miałyśmy odsłonięte piersi - żeby było wygodniej je pieścić. No i niedługo żadnych ciuchów, rżnięcie na brzegu fotela a potem na wszystkie sposoby - już po rozwiązaniu, ale z zasłoniętymi oczami. Potem przepraszali, a my nawet się nie przyznałyśmy że było super, chciałyśmy zachować resztki przyzwoitości.

Gość gość
trochę się bronię, ale daję się zniewolić. Lubię ten stan, w którym każda nieprzyzwoitość jest możliwa, bo nie jestem za nią odpowiedzialna. Tak np doszło do pierwszego sfilmowania naszego seksu. Zawsze się nie zgadzałam. Ale wersja specjalna - zawiązał mi oczy, potem przywiązał do łóżka za ręce - luźno nad głową do szczytu łóżka tak że większość pozycji była możliwa. Wtedy przerwał na ustawienie i włączenie kamery i powiedział żebym postarała się dobrze wypaść na filmie. Trochę musiałam się oswoić z oglądaniem tego filmu, ale zaakceptowałam, jest super.

Gość gość
chce sie wyrwac, siluje z nim a pozniej odpuszczam, patrze w oczy preze cialo. faceta to podnieca

Gość gość
Ulegamy

Gość gość
Poddaję się całkowicie i zdaję się na niego. Wydaje mi rozkazy, a ja je spełniam. Oczywiście wszystko mamy pod kontrolą, by to była przyjemność, a nie strach. Czasami droczy się ze mną i nie chce doprowadzić mnie do orgazmu, ale późnej to finalizuje. Rozkosz jest wtedy nieziemska.