Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Na Badoo i Sympatii LATAMI siedzą te same kobiety

Polecane posty

Gość gość

Są takie wybredne czy tak poooyeebane że nikt ich nie chce na stałe? Przecież niektóre z nich są ładne.

Gość gość
Dlaczego tak jest?

Gość gość
też to zauważyłem

Gość gość
No to fakt.. Wchodze tam co kilka miesiecy i wciaz te same mordy widze. :D czesc tam w ogole nikogo nie szuka, tylko siedza tam dla atencji, inne sa jebniete i nikt ich nie chce, albo sa jebniete i maja wymagania z kosmosu. Ogolnie to zrozumialem, ze na portalach randkowych sa ludzie, ktorzy sa psychiczni i jest to dla nich ostatnie miejsce gdzie moga znalezc kogos kto ich bedzie chcial, ale jak widac - nie znajduja.

Gość gość
Może one wcale nie istnieją?

Gość gość
Jebnij sie dyskiem w czolo.

Gość gość
Ale z was debile. Ja prdl. Siedzą te same , bo są opłacane. Taka ich "praca".

Gość gość
Albo nie kasuja kont. W necie na tego typu portalach rzadko można poznać kogoś naprawdę normalnego i to jest fakt bo normalni ludzie nie musza szukać w sieci.

Powiem tak... miałam kiedyś propozycję prowadzenia tzw. ''ślepego konta'' na pewnym portalu randkowym, pod nie swoim wizerunkiem. Podejrzewam, że nie byłabym jedyną, która by w ten sposób pracowała - dla statystyk, dla ruchu, by przyciągać ''frajerów'' (takie określenie wtenczas padło) i rozkręcać ''imprezkę''. Tak więc... no i tyle.

Gość gość
Nenesh skarbie też jesteś sama ?

Gość gość
Tak to widze rowniez, az nie chce mi sie wchodzic na te profile. One tez nie zagladaja na moj, po co, przeciez by sie narzucily. Ale przeprowadzic wymiane zdan da sie. Tylko, ja musze wszystko organizowac o czym napisac i czekac czy odpowie. Niektorym widze, ze zostaje w glowie bo zagladaja wnastepnycg dniach po tym jak sie odezwalem. Ale same boja sie odezwac tym razem od siebie. Dla chcacego da sie. Z jednej strony trzeba miec bujna wyobraznie bo to facetma sobie wyobrazic, ze zaczepia prawdziwa osobe i wymyslac co mowic. Z drugiej to zle, bo jak sie wciagnie w ta rozmowe, potem polubi a ona nie chce sie spotkac albo olej potem albo co najgorsze, praktycznie zawsze jesli popisze to nie z kims z bliska. Wtedy jest przykra sprawa. Co za sens jest na odleglosc, chociaz 50km.

Gość gość
Ale to są prawdziwe konta tych dziewczyn, a nie żadne fałszywki. Wiem bo niektóre znam osobiście a niektóre znalazłem na Facebooku. Są to prawdziwe istniejące dziewczyny które mają tam konta od lat

Gość gość
Kobieta która choć raz spróbowała internetowych randek nigdy nie będzie w stanie stworzyć szczęśliwego związku, ponieważ jej ego zostało napompowane do niebotycznych rozmiarów przes setki facetów którzy do niej piszą. Taka kobieta nawet jak wejdzie w związek to zawsze będzie jej siedziało w głowie że może wejść do internetu i znaleźć lepszego faceta niż obecny.

Gość gość
Tez mi to przechodzi przez mysl. Zalozy znow konto lub caly czas bedzie miec, bez zdjec i co? Chyba, ze na katolickich portalach nie sa takie wredne.

Gość gość
Faceci też latami ci sami. Raz na rok sie tam loguje i ciagle te same zapijaczone mordy.

Gość gość
To że faceci tam są latami to normalka bo facetowi który nie jest przystojniakiem znaleźć kobietę jest bardzo ciężko. A kobieta mogła by tam znaleźć faceta w jeden dzień a mimo tego jest sama latami.

gość dziś Jest jeszcze inna sytuacja - kobieta widzi, że odzywają się do niej sami faceci nie w jej typie, podłamuje się i jej samoocena wręcz spada. Znam kilka takich, które nie były zadowolone z adoratorów i przyjęły, że to dlatego, że same są brzydkie i bezwartościowe. Nie brały poprawki, że faceci o subiektywnie gorszej powierzchowności też mają prawo zwyczajnie zagadać do subiektywnie ładniejszej kobiety... osobiście uważam, że nie warto szukać przez sieć ;p

Gość gość
12.08 To jeden z piękniejszych cytatów jakie słyszałem

Gość gość

Prawie żadna nie odpisuje i to świadczy tylko o ich braku wychowania ... przecież można odpisać, że dziękuję za zainteresowanie moją osobą, ale mam troszkę inny gust lub coś podobnego ...