Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

PEDOFIL SYN FUBU już się zesrał i sie tłumaczy frajer

Polecane posty

Gość gość

nic ci to nie pomoże, za dużo jest dowodów na ciebie PEDOFILU GWAŁCACY MAŁYCH CHLOPCÓW!!!!!!!

Gość gość
hahaha jak jepany pedofil doopą trzęsie :D:D:D:D będziesz piertolony w doopsko na sucho berłem klozetowym w doopsko tak jak c***isałem SYNU FUBU gwałcicielu małych niewinnych dzieci!!!!!!!!!

Tym samym się odpłacę jeśli cokolwiek się stanie wskutek tych oszczerstw.

Gość gość
Kato, psychiczna spier/dolino na przepustce, nie jestes tu bezkarny. Było trzeba nie grozić him. Grozba nawet wobec anonimowego niku to nadal grozba wg prawa. Fubu nie łamal prawa w przeciwienstwie do ciebie, chory zwyrolu. Groziłes tu nie tylko him, ale tez wielu innym osobom m in - moonowi, gggb, srynikowi, zapentowi, swego czasu również vikernes. I to nie byle czym, bo pobiciem, zg/wałceniem czy "zatluczeniem".

Policja ma numer ip tej wiadomości którą wysłał o ile wysłał i to wystarczy.

Ja po prostu nie toleruje hejtu bez podstaw ale nie jestem konfiturą tylko ostrzegłem.

Gość gość
syn fubu ale muszle obsrales przed dziadzia z katowic :(

Gość gość
obiektywnie patrząc obsrałeś się fubu przed kotarbą:O ty taki stary użytkownik, a napisałeś sam do siebie chyba 7 postów pod rząd co oznacza, że się tym przejąłeś i się tłumaczysz:O pojedź z nim!!

Ja wyciągnę dłoń na chwilową zgodę bo nie warto sobie szkodzić. Wyzwiska i obrazy swoją drogą ale to trzeba odkręcić. Edytowałem to co napisałem o tobie źle i ty też to zrób.

Powiedz że to był blef bo jak nie to też się będziesz niestety tłumaczył.

Gość gość
Kato, psychiczna spier/dolino na przepustce, nie jestes tu bezkarny. Było trzeba nie grozić him. Grozba nawet wobec anonimowego niku to nadal grozba wg prawa. Fubu nie łamal prawa w przeciwienstwie do ciebie, chory zwyrolu. Groziłes tu nie tylko him, ale tez wielu innym osobom m in - moonowi, gggb, srynikowi, zapentowi, swego czasu również vikernes. I to nie byle czym, bo pobiciem, zg/wałceniem czy "zatluczeniem". X Kolejna ameba która myśli że coś ugra na psiarni? :D Nawet nie wiesz ile osób stąd za wiele gorsze rzeczy łaziło na policje i chooya ugrali :D

Gość gość
Nawet nie wiesz ile osób stąd za wiele gorsze rzeczy łaziło na policje i chooya ugrali smiech.gif x x x powiedz cos wiecej :D

Fałszywe oskarżenie (pomówienie) – art. 234 k.k. Przestępstwa z kodeksu karnego Fałszywe oskarżenie to przestępstwo. Nasz honor, nieposzlakowana opinia oraz reputacja składają się na nasze dobre imię. Każdy z nas o nie dba. Jest to nasze dobro osobiste, którego skazy trudno jest naprawić. Pracujemy rzetelnie i ciężko, zawsze dotrzymujemy słowa i sumiennie przestrzegamy prawa, jesteśmy zatem wzorowym obywatelem. Co jednak wtedy, gdy nasze starania idą na marne, a nasze dobre imię stało się obiektem nieuprawnionego ataku ze strony innej osoby? Czy można się obronić przed sytuacją, gdy ktoś bez żadnych podstaw oskarża nas o popełnienie przestępstwa?

Gość z miasta Katowice
Dnia 1.07.2018 o 14:56, Gość gość napisał:

syn fubu ale muszle obsrales przed dziadzia z katowic 😞

zawsze sral w gacie przedemna, ostatecznie zbanowałem karalucha