Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćTępićLewactwo

Lewacy chcą świeckiej Europy

Polecane posty

Gość gośćTępićLewactwo

zapraszając miliony muzułmanów :D Czy oni są ślepi czy aż tak głupi i ograniczeni, nie widzą lub nie wiedzą tego, że muzułmanie żyją przede wszystkim dla swojej religii i wolą umrzeć niż wyrzec się jej.. Ja prd. :D Co za rzeź.

Gość gość
Najlepsze jest to, że do Polski wpuścili duużo, bez wiedzy obywateli, ale oni absolutnie nie są lewakami.

Gość gośćTępićLewactwo
Ponad to, notorycznie twierdzą, że w Europie zachodniej jest bardzo bezpiecznie, a gwałty i napaści na kobiety oraz zamachy bombowe to tylko propaganda prawicowych, skrajnych nacjonalistów i nie ma na to dowodów..:D ja prd.

Gość gość
gość dziś Z tym, że kręgi lewackie twierdzą dalej, że właśnie tylko Polska nie wpuszcza uchodźców i że nawet Orban wpuścił tę dzicz do swojego kraju. Natomiast jeśli chodzi o Polskę, to jest to nieprawda ponieważ wpuściliśmy masę czeczeńskich uchodźców, muzułmanów. Ale to byli prawdziwi UCHODŹCY.

Gość gość
gość dziś Tak? Te 50 tys, które wpuścili, to uchodźcy?

Gość gość
gość dziś Ja pisałam o Czeczenach, którzy uciekali przed atakami rosyjskimi. W czasie drugiej wojny światowej Iran przyjął ponad 100 tyś polskich uchodźców, i to jest normalny humanitarny gest, na który stać również Polskę, jeśli komuś naprawdę dzieje się krzywda, a jego życiu grozi śmiertelnie niebezpieczeństwo. Natomiast jeśli chodzi o przesiedlenia i relokację całych mas wg czyjegoś "widzimisię" co na domiar złego zagraża bezpieczeństwu rodowitym mieszkańcom, to już inna historia.