Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam 38 lat, jestem facecetem, nie podoba mi sie ze mezczyzni gola sie na zero

Polecane posty

Gość gość

lub chodza na silownie albo robia sobie tatuaze urodzilem sie w prl, zostalem wychowany przez rodfzicow co wiekszosc zycia zyli w prl, a ich rodzice urodzili sie sporo przed 2 wojna swiatowa zostalem wychowany w takim duchu, ze albo jest sie intelektualista, ubranym z sweter lub marynarke (ale nie podazajacym za moda), albo jest sie zulem, ewentualnie prostakiem, nieogolonym, zle sie ubierajacym. jak taki intelektualisrta lysial, to nie golil sie na zero, tylko mial zaczeske. prawdziwa spoelczna nisze stanowili chuligani, bandyci, a wiec tacy gorsi prostacy oni dbali o tezyzne fizyczna, przez pobyt w wiezieniu mieli tatuaze, byli chamscy, agresywnym, czasem ogoleni na lyso dzisiajesze wzorce spoelczne powoduja ze jetem zagubiony, bo swiat sie diameteralnie zmienil ide w centrum handlowym za ogolonym na lyso rowiesnikiem, do tego umeisnionym i z tatuazem i nie wiem co myslec, jedna polkula mozgu mowi mi, ze to spoelczny margines, druga, ze to wzorzec mezczyzny pozadany dzis przez kobiety

Gość gość
atawizm. silny. seski. twardy. duży. to fajny taki przy boku. tak samo nie wiesz co myslec na otyłe kobiety co nie? sa atrakcyjne czy nie. albo sztuczne piersi które...sam mozesz mieć na sobie. łatwo sie obecnie pogubić :) przestań się zamęczac jak ma być, i myslec w kategoriach czerni i bieli. swiat jest kolorowy i miejsce jest dla wsyzstkich. sa kobiety któe lubia niuniac faceta, zaopiekwoac sie nim, leca na jego tklwa histoie, inteelkt i nie potrzebują obijania mordy jako dowodu miłosci :) dla każdego się coś znajdzie, spokojnie

Gość gość
thx

Gość gość
No to masz problem :D A i zaczeska na łysinę wygląda koszmarnie

Gość gość
a czy wstyd kiedy 35 letni facet zarabia 1700zł majacy rodzine?

Gość gość
zaloz koszulke i krotkie spodenki nie bądz idiotą.