Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Depilacja laserowa Kraków

Polecane posty

Gość gość

Chciałabym wykonać depilację laserową jednak szukam sprawdzonego gabinetu, bo nie chcę pójść w ciemno do kogoś niesprawdzonego. Myślicie, że warto robiź tę depilację teraz czy lepiej poczekać na jesień?

Gość gość
Jednym z częściej odwiedzanych przeze mnie gabinetów kosmetycznych jest MTT Estetica. Mają tam bardzo profesjonalną obsługę, która zawsze potrafi odpowiednio doradzić w kwestii zabiegów. Dodatkowo komfortowe gabinety sprawiają, że czas szybko tam mija. Zabiegi wykonywane są profesjonalnie i są bardzo skuteczne. Depilację laserową również tam robiłam, ale raczej na Twoim miejscu odłożyłabym to na jesień. Teraz nie ma sensu, bo przy depilacji laserowej nie można wystawiać skóry na słońce i teraz byłoby to pewnie problemem.

Gość gość
Dziewczyny jestem zachwycona depilacją bikini w Laser Delux w Krakowie. Mam świetne efekty po 3 zabiegu, włoski w niektórych miejscach nie odrastają wcale! Polecam bardzo, mają laser light sheer https://www.laserdelux.pl/krakow/depilacja-laserowa

Gość Krosssssss1
Polecam klinikę Dr Legrand w Krakowie. Piękne miejsce, doświadczony personel i efekty depilacji rewelacyjne. Robiłam serie zabiegów na nogi i bikini i jestem zachwycona.Zaleca się wykonanie 6-8 zabiegów co ok.6 tygodni. Polecam!