Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malgorzata zagranicaa

Co oznacza zachowanie mojego faceta?Nic z tego nie rozumiem

Polecane posty

Ja mam 35 ,on 34 lata. Mialam okazje aby wybrac sobie prezent tak jak i on wybral sobie swoj prezent.Poprosilam o buty sportowe pewnej marki bo wiedzialam iz sa dobre bo kupuje je regularnie.No i fakt,ze doktor kazal mi zmienic buty tez mialo znaczenie. Moj facet chcial mi kupic telefon (ekran jest popekany,ale to dla mnie akurat nie byl prorytet). Pojechalismy na zakupy- generalnie nie wiedzialam po co jedziemy, bo nie chcial mi powiedziec.pojechalismy do sklepu z uzywanymi telefonami i chcial mi kupic wielki telefon ktory robi dobre zdjecia (mowilam mu kiedys ze jak wybiore telefon to bedzie on maly ktory robi dobre zdjecia). .ja mu powiedzialam ,ze jest za duzy dla mnie,ze bedzie mi wypadal z reki i ze wolalabym mniejszy.on mi powiedzial,ze nie ma mniejszych ktore robia dobre zdjecia. ja powiedzialam -nie ma problemu,a on -chcialem ci kupic telefon ktory robi dobre zdjecia a tobie nic nie pasuje. powiedzialam ,ze te telefony byly za duze i nie sa dla mnie praktyczne. a on ,to co chcesz\ na urodziny-ja mowie ze sketchersy beda bardzo fajnym prezentem.a on nie, nie bedziesz miala tych bo woodstock sie skonczyl, nie jestes nastolatka i pojdziemy do innego sklepu, nie pojdziemy do tego sklepu co ty chcesz.,poszlismy do jednego sklepu i buty byly tragiczne, pokryte cale guma, biale, wiedzialam ,ze bede miala basen po kilku krokach, bo nie beda oddychac i dodatkowo byly biale, wiec niepraktyczne podczas biegania czy dluzszego chodzenia. poszlismy do innegi sklepu, on marudzi,ze mi nic nie pasujeze marudze. jestesmy w sklepie z wyprzedazami, znalazlam buty spoko. nastepnego dnia jemy sniadanie, chce mu cos wytlumaczyc na jego telefonie (moj byl w innym pokoju i sie ladowal,wiec nie mialam go przy sobie)a on-nie chcialas telefonu jak ja, co robi fajne zdjecia, idz po swoj telefon.... bardzo zabolalo mnie to, bo poczulam sie, jakby mi na zlosc zrobil tym,ze nie chcialam telefonu tylko adidasy.ze mialam czelnosc miec swoje zdanie. prosze o wypowiedz facetow lub kobiet.jestem troszke skolowana ta sytuacja.dziekuje.

mila atmosfera podczas sniadania prysla, poczulam sie zraniona.

Gość gość
Zachowujecie się jak małe dzieci , śmieszna sytuacja bo ja nie czekałabym aż partner cos mi kupi z łaską tylko sama bym sobie te buty sprawia .

Gość gość
Żeby sobie sama coś kupiła to najpierw musi pracować!

ja mialam zamiar kupic sobie buty bo bylam kilka dni po wizycie u ortopedy i te co mialam nie byly dobre,bo przechodzone wiec i tak sama chcialam sobie sprawic taki prezent czy tak czy siak ale ze akurat byly moje urodziny to wolalam cos praktyczniejszego niz telefon ktory nie jest dla mnie najwazniejszy.

Gość gość
Prawie czterdziestoletnia stara baba kłóci się z gachem o telefonik i trampki! Gdzie masz mózg idiotko?

Gość gość
Pierdo/lisz kobieto i pisze ci to kobieta. O chu/j ci chodzi? Za dobrze Ci ze masz kogoś kto ci cokolwiek chciał kupić? Buty mogłaś sobie kupić sama bo facet chciał ci kupić telefon. Debilka

Gość gość
Taka stara a kur/wa tak głupia jak nastolatka. Stara du/po kupuj sobie sama !

ale ja nie chce na sile czegos, co mnie nie bedzie cieszylo. nie chce taszczyc telefonu wielkiego jak tabletu ,po prostu byl nieporeczny i tyle. mialam prawo odmowic.

Gość gość
No i odmówiłas a teraz twój durny niedojrzały gach bedzie Ci za to robił na złość. Tak to jest jak się jest z głupkiem w zwiazku.

Gość gość
Czego nie rozumiesz,? W waszym żałosnym związku ma być zawsze tak jak on chce i koniec. On decyduje o wszystkim, nawet o tym co chcesz dostać na urodziny. A jeśli się sprzeciwisz to będziesz ukarana - dotarło?

spokojnie, spokojnie.ktos tu komentuj***ardzo niezyczliwie.

Gość gość
Uważam, że Twój facet nie jest w porządku i pewnie w niejednej sytuacji już o tym się przekonalas. Bądź co bądź zepsuł Ci urodziny.

tak, mialam kilka roznych sytuacji typu-zmien buty, idz do fryzjera, zrob manicure, kup nowe ubrania. dwa dni temu sie zaczal czepiac, ze nie dbam o skore nosa bo mam pryszcza (nie moglam wycisnac jeszcze bo byl niedojrzaly,) i zaczal na chama mi gniesc skore nosa.

"dla swietego spokoju" sie zgadzam czasem z nim, aby tylko byl spokoj aby sie nie mscil potem.

dzisb yla sytuacja kiedy spytal sie, czy smauje mi jego deser a ja mu odpowiedzialam ze moze jest dobry ale mi nie smakuje,powiedzial ,ze czemu go klamie, ze moglam powiedziec ze nie lubie,ze naokolo mowie zamiast wprost. spytal sie czemu go sklamalam a ja ze to nie bgylo klamstwo, tylko ze nie chcialam go urazic bo sie staral.

Gość gość
Jesteś dorosłą dojrzałą kobietą i widzisz że coś jdst nie tak. Zmień faceta bo on się raczej nie zmieni

Gość gość
Ja pier.. jaki problem. daj spokój sobie z idiotą.

Gość gość
Nie ważne czy jesteś za granicą czy nie. Na pewno masz problemy psychiczne, świadczy o tym to, co napisałaś. Kobieta w takiej sytuacji kupuje sobie sama wszystko, czego potrzebuje, a z facetem nie chodzi do sklepów i zawsze ma swoje zdanie. Ty jesteś nijaka, stąd problemy.

Gość gość
On chce Toba rządzić i nie akceptuje Cie taka jaka jesteś. Tu nie widać miłości, raczej jestes tylko jego zapchajdziura. Weź daj SE spokój, ten facet to porażka

Gość gość
butów nie kupuje sie dziewczynie nigdy bo to zły przesąd który sie u mnie sprawdził -uciekła

Gość gość
B

Gość gość
N

Gość gość
UP

Gość gość
w gore

Gość gość
Prowo? Albo facet traktuje Cię jak swoją własność

Gość gość
Jak chcesz wiedzieć co on naprawdę czuje, co myśli, czy będziecie małżeństwem,napisz do mojej wróżki Sofii, jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl