Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Znacie pary gdzie kobieta jest dużo starsza?

Polecane posty

Gość gość

Chodzi mi o zwiazki, gdzie są już ze sobą bardzo dlugo. Chodzi mi o roznice wieku ok 20lat. Moja przyjaciółka zakochała się po uszy w 20 lat młodszym mezczyznie. Są para ponad pół roku i wydają się bardzo zakochani i szczesliwi. Ja jednak się o nią boje, że się mocno rozczaruje. On ma dopiero 26lat.. Póki co pewnie mu wygodnie, ale z czasem może będzie chciał założyć rodzine i co wtedy?? Koleżanka jest w takim wieku że właściwie ma ostatni moment w życiu na ewentualną ciaze, a póki co na to się nie zapowiada bo ona pracę straciła a jej facet się jeszcze nie zdążył właściwie czegokolwiek dorobic. Znacie takie pary które mimo wszystko spędziły że sobą zycie?

Gość gość
46lat to za dużo na ciążę :o

Gość gość
Ryzyko spore ale szansa jeszcze jakąś jest

Gość gość
W tym wieku 46 lat bardzo ciężko już zajść w naturalny sposób. Więc z tym dzieckiem to mogła myśleć dziesięć lat wcześniej. Teraz to sobie może pomarzyć.

Gość gość
Wszystko zależy od organizmu. Zdarzają się nieplanowane wpadki w okolicy 50 r.ż. i dzieci się nawet zdrowe rodzą.

Gość gość
Tylko 10 lat wcześniej to partnwer miał 16.

Gość gość
Twoja koleżanka za późno sie obudziła na tę ciążę. Moja znajoma ma męża młodszego o 10 lat. Przedtem nikt jej nie chciał aż sobie znalazła takiego młodego, niedoswiadczonego i zawinęła się koło niego. Ale wygląda, że zostana ze sobą, choć mają wiele zderzeń i nieporozumień. Maja pięcioro dzieci, może to ich najbardziej łączy.

Gość gość
Znam. W rodzinie mam taką, ciotka starsza 8 lat, mają 18letniego syna, teraz ona 51, on 43 a zwiazali sie jak miala 31 on 23

Gość gość
Ja znam, ale w tej parze jest duzo mniejsza roznica wieku (on 28 lat, ona 39) i sa ze soba 2,5 roku (a wiec nie od wielu lat).

Gość gość
Myślała wcześniej i ma dziecko z poprzedniego malzenstwa. Prawie dorosle.... Chodzi mi o ten konkretny zwiazek.... Że on może będzie pragnął założyć rodzine

Gość gość
17:24 U mnie w rodzinie zdarzyła się wpadka kobiecie 47 lat. Myślała ,że już przekwitła, a okazało się że ciąża i to pierwsza. Miała cesarkę. Dziewczynka zdrowa. Teraz ma 22 lata, jest na studiach. Nigdy nie wiadomo, co komu pisane.

Gość gość
Nie zrozumiałyście tematu chyba. Ona ma już dziecko i drugiego nie planowala. Ja się zastanawiam czy facet jej nie zostawi jak będzie chciał np założyć rodzine... Albo jakiś inny powod. Pytałam też czy znacie takie pary które mają długi staż związku a może i slub... Ta ciąża nie jest tu żadnym motywem przewodnim... To. Ja sobie wymyśliłam że ten facet może będzie chciał zostać ojcem i ja kopnie w dopsko dla mlodszej

Gość gość
26 lat dla faceta to jeszcze dziecko szybko rzuci tą starszą gdy spotka młodszą

Gość gość
Gdyby miał mieć młodszą to już by miał. Widocznie coś sprawia że nie ciągnie do młodszych albo na odwrót.

Gość gość
Nie zrozumiałyście tematu chyba. Ona ma już dziecko i drugiego nie planowala. Ja się zastanawiam czy facet jej nie zostawi jak będzie chciał np założyć rodzine... Albo jakiś inny powod. Pytałam też czy znacie takie pary które mają długi staż związku a może i slub... Ta ciąża nie jest tu żadnym motywem przewodnim... To. Ja sobie wymyśliłam że ten facet może będzie chciał zostać ojcem i ja kopnie w dopsko dla mlodszej X Moze ja kopnie a moze nie. Moze nie chce dzieci, moze nie ma nic przeciwko adopcji, a moze maja inne plany, np. surogatka. Moze tez ma dziecko o ktorym nie wiesz. A co do tego czy facet jej nie zostawi z jakiegos innego powodu, nigdy nie masz takiej pewnosci. Moze Twoj maz Cie zostawi, bo nagle zacznie mu przeszkadzac Twoja rodzina albo Twoj biust. Moja znajoma facet zostawil, bo mu przeszkadzalo, ze naczynia umyte kladzie do odsaczarki, a nie wyciera i do szafki. Po 11 latach. A potem kolejne 15 chcial wrocic.

Gość gość
Zawsze jest ryzyko, nawet gdy parą są rówieśnicy.

Gość gość
17.49 ale idioci tego nie rozumieją albo nie chcą przyjąć do wiadomosci, ona gdyby chciała innego tez by miała bez problemu zapewne.

Gość gość
Prezydent Francji i jego małżonka hehe.

Gość gość
za 10 lat Ona będzie stara babą a on jeszcze bedzie chciał pohasac z młodą o pohasa:D

Gość gość
dziś gerontil ale to 1/1000:D

Gość gość
Takiemu jednemu, który krytykuje taki typ związku podoba się seks z 80latka. Hipokryta?

Gość gość
Znowu powielanie tych głupich tematów zboczonych ludzi. 99 procent facetów nie chce starszej kobiety, tylko desperaci i zboczeńcy.

Gość gość
Znam taką parę, 15 lat różnicy. Kiedy się poznali ona miała 40 lat, on 25, dwa lata później wzięli ślub. W tym roku minie im już 10 lat małżeństwa :-) Nie widać po nich takiej różnicy wieku, powiedziałabym, że najwyżej kilka lat. Ona wygląda młodo, on dość staro, układa im się dobrze i mam nadzieję, że tak zostanie. Tylko dziecka się nie dorobili, chociaż się starali.

Gość gość
18.22 Monika Olejnik i jej partner chociażby

Gość gość
Bleh, po co komu stara baba, chyba że szuka drugiej mamusi.

Gość gość
Zapytaj króla tego forum, on nawet 80latce nie odpuści.

Gość gość
Znam z pracy, 13 lat roznicy, maja blizniaki, z tym ze kobieta ladna i mlodo wygladajaca a facet niespecjalnie urodziwy i staro wygladajacy.na poczatku znajomosci gapil sie w nia jak w obraz.ale 20 to stanowczo za duzo

Gość gość
Znałem małżeństwo,ona starsza o 10 lat.Żyli dobrze przez długie lata,on zmarł pierwszy, ona parę lat po nim.

Gość gość
Ja daje sobie szanse,ale do 10 lat mlodszego Ja po prostu wygladam mlodo, co poradze

Gość gość
" W zyciu liczą się tylko chwile"...wiec niech się cieszy tym związkiem z młodszym i tyle. Każdy bez względu na wiek/okoliczności/ itd. może się rozpaść.