Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Rozczarowana_i_zaniepokojona

Zaproszenie na baby shower :D

Polecane posty

Gość Rozczarowana_i_zaniepokojona

Moje Drogie, Właśnie dostalam zaproszenie na baby shower od kolezanki z dawnych lat. Co wazne, kiedys bylysmy blisko, a obecnie utrzymujemy sporadyczny kontakt, bo mieszkamy w roznych miastach. Bardzo sie ucieszylam, ze pomyslala o mnie i zadzwonila z oficjalnym zaproszeniem. Sama jest juz 6 mies. z blizniakami i impreze organizuje jej siostra jej meza w swoim ogordzie. No i walsnie :D zostalam zaproszona na grupe facebookowa tego wydarzenia i jak sie okazuje, to impreza skladkowa smiech.gif Strasznie mnie to zaskoczylo, bo planowalam kupic jakis fajny prezent dla blizniakow, a tutaj jest jeszcze skladka na jedzenie, pizze, przekaski, napoje i dekoracje. Same dekoracje 70 zl. Nie chodzi o kwote, bo nie ma problemu, zebym tyle wydala, JEDNAK wydaje mi sie, ze to bardzo nieelegackie zapraszac kogos na impreze, ktora samemu trzeba sobie oplacic. Mamy juz po 30 lat i dla mie to jest smieszne... Organizator powinien to zapewnic, tym bardzo, ze oczekuje prezentow i wlasciwie juz zostalo nam przekazane co by chciala dostac. Co myslicie, bo jak sie odezwalam na forum naszego wydarzenia to zostalam zignorowana totalnie przez inne zaproszone panie. Czy tylko dla mnie to jest totalnie dziwne???

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować