Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

słowa Maryi do samotnych: nie szukajcie za wszelką cenę miłości w świecie

Polecane posty

Gość gość

przyjmijcie miłość mego Świętego Serca , którą chcę was obdarować . Otwórzcie swe serca dla mej miłości a jak już ją odczujecie wtedy ogarnie radość wasze serca i chęć do życia . " .. Czym więcej będziecie mnie poznawać tym więcej będziecie mnie miłować , tym więcej będę was ubogacać łaskami i tym więcej przyniesiecie mi różańców . Nimi ratuję i wspomagam wiele wiele zagubionych dzieci ..."

Gość gość
Jasne, zostańcie sami a wtedy wszyscy będą was mogli posądzić o dowolne przestępstwo popełnione przez jakieś grube ryby i nikt was nie obroni, nikt wam nie pomoże w trudnych chwilach, a jak zachorujecie to nikt wam nie kupi lekarstwa w aptece i będziecie mogli zdechnąć w samotności i upodleniu. To nie Maryja tylko jakiś demon.

Gość gość
nie wolno miłowac nikogo prócz boga a maryja nie jest osobą boską to jest wierzenie w innych bogów wielki grzech!!! nie wolno ikon, obrazków, rózancow, dziekczynienia, modlitw do maryi ona nie nalezy do trójcy św, 3 osob boskich

Gość gość
Właśnie doświadczam wszystkiego, co można wyrządzić złego samotnej kobiecie. Nie wierzcie w takie proroctwa i nie ufajcie takiej religii.

Gość gość
I nie pójdę do klasztoru, BO JUŻ JESTEM ZA STARA HAHAHAHAHA pocałujcie mnie w dóóópę zakonnice a jak wymodlicie mi jakieś nieszczęścia to będę przeklinać was i waszego boga.

Gość gość
Italia , San Martino , Schio 1990 : Najświętsza Niepokalana Maria : "... Nazywam was dziećmi , ponieważ mój Syn chciał bym była matką dla was wszystkich .. Wszyscy ludzie niechaj poświęcą się mojemu matczynemu sercu . Poświęćcie mi wasze dzieci , całą młodzież i małe dzieci . Nie pozbawiajcie ich moich matczynych objęć . Moje nauki są święte , moje wezwania są ważne . Jakże wielka jest moja miłość do was ! Wszystko co ode mnie przychodzi jest miłością dla was . Odkryjcie tę świętą miłość , która nawet to co złe potrafi oddalić i przemienić w dobro . Poświęćcie się Memu Niepokalanemu Sercu a nastąpi wasze uświęcenie . Odejdą od was wszelkie depresję i lęki .. Szukajcie ucieczki w moim matczynym sercu , które może ogarnąć was wszystkich . "

Gość gość
do postu z 19:20 jak można pisać takie słowa w świętą niedzielę ? a poza tym jak ktoś jest stary to powinien myśleć już o życiu przyszłym w niebie .

Gość gość
Ale dlaczego do cholery mamy być sami? W Starym Testamencie było inaczej. Katolicyzm jest perwersyjny, wszystkie inne religie każą ludziom łączyć się w pary. Przeklinam wszystkich, za sprawą których zostałam sama. Oby wam było tak ciężko, jak mnie. Nie wierzę wam ani odrobinę. Powinniście mi zapłacić odszkodowanie za zmarnowane życie.

Gość gość
Och ty świętoyebliwa obłudnico, i co z tego że w niedzielę, jakby cię spotykało to co mnie, to byś klęła na czym świat stoi. Wszyscy jesteście fałszywi i podli. Przeklinam cię.