Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bardzo silna nerwica w ciąży

Polecane posty

Gość gość

Jestem w 18 tygodniu ciąży,mieszkam z rodzicami i chłopakiem z którym niedługo bierzemy slub skromny, mam złośliwych rodziców którzy robia wszystko zeby tylko mnie rozzłościć i udowodnić ze jestem chora psychicznie. Krytykują każdy mój krok, czy mogę wyjść na spacer jak go zapiać nawet ... i gdzie odłożyć noz. Same p*****ly które mnie rozstrajaja psychicznie Wiec czasem kopne w drzwi ale psychicznie nie mogę już wytrzymać bo w środku mnie tak się gotuje ze aż brzuch boli... nie wiem co będzie później w 6 i 7 miesiącu czy czasem nie urodzę gdy tak się zdenerwuje..doradźcie jak ignorować wyzwiska itd. Przepraszam ale jeśli ktoś wyzywa na całe gardło to nie może być bata zeby mi ciśnienie nie podskoczyło.

Gość gość
Szkoda mi Maleństwa jeszcze się nie urodziło a już dostaje w kość.... Wyprowadz się!!!

Gość gość
19:55 właśnie nie mogę się wyprowadizc

Gość gość
:( nie mogę się wyprowadzić z powodu finansowych a mieszkamy w dużym mieście

Gość gość
melisa, kalms i spacer, mozesz grac w zdrapki lub lotto, niech ci rodzina sfinansuje, popisz sobie w necie, pooceniaj kosmetyki, czytaj glupie ksiązki na glos, poucz sie moze jakiegos jezyka

Gość gość
Mogę melisę pic w ciąży? Może ksiazka o ciąży? Myślicie ze dobry pomysł taka kupić?