Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy powiedziec mojej kolezance co naprawde mysle

Polecane posty

Gość gość

Moja najlepsza kolezanka zwiazla sie z facetem ktorego przedstawiala mi jako niezwyklego. Kiedy go przyprowadzila okazalo sie ze jest nizszy od niej ma ze 160+/- cm ona ma 165, wygladaja komicznie, facet ogolnie mimo ze szczuply i widac ze cwany to jest kurd'plem. Powiedziec jej ze mnie bawi ten knypek i wyglada z nim jak matka z corka?

Gość gość
Chyba jesteś zwyczajnie zazdrosny. 5 cm to żaden problem.

Gość gość
Nie obrażaj go. To nie jest knypek. Co za chamstwo

Gość gość
Jak mozesz w ogole tak powiedziec? Po pierwsze skoro go kocha to co za roznica ze nizszy czy wyzszy. A Ty jestes po prostu zazdrosny ze Ciebie nie chciala?

Gość gość
Wiele kobiet ma nizszych mezow. Dziwne jest podejscie ze kobieta moze byc nizsza i to nie przeszkadza a jak wyzsza to juz sie nie podoba autorowi. Dla niej jest niezwykly poniewaz zakochala sie i jest z nim szczesliwa, bo on daje jej to szczescie a Tu chcesz to zniszczyc. To nieladnie.

Gość gość
Sa pary ze kobieta jest puszysta a mezczyzna szczuply i czy to problem? Sa pary gdzie kobieta atrakcyjna a mezczyzna nie i co z tego? Sa pary ze jedna osoba nosi okulary a druga nie i co w zwiazku z tym? Liczy sie to kogo sie kocha uwielbia szaleje a nie to czy ma okulary czy ma 5 kg za malo za duzo czy 2 cm mniej wiecej.

Gość gość
Milosc nie wybiera. To ze dla Ciebie wydaje sie smieszne a dla kogos innego ta osoba jest calym swiatem i pragnie tylko jej. Milosc jest slepa. I dlatego Ty nie rozumiesz a oni sa szczesliwi.

Gość gość
Pewnie dlatego niezwykly poniewaz czuje sie przy nim wspaniale, lubi z nim przebywac, patrzec mu w oczy, trzymac za reke, kocha osobowosc, oczy, usta, kazdy cm ciala, to ile przyjemnosci daje jej jego towarzystwo. Widocznie dla niej jest kims wyjatkowym. Tez znajdz taka osobe zamiast sie dzieic. Jak poczujesz milosc to zrozumiesz.

Gość gość
Z takimi koleżankami to lepiej s*******ac albo wcale nie mieć.

Gość gość
Najlepiej przestan sie z nia kolegowac. A tobie byloby milo gdybys sie zakochal np w dziewczynie w okularach wyzszej o 6 cm i z nadwaga a ona by Ci powiedziala ze wygladacie jak dziadek z wnuczkiem? Chyba nie wiec odczep sie.

Gość gość
Ludzie ale problemy macie facet zalozy sneakersy z platforma i juz roznica jest niewidoczna i w czym problem? Nawet bys nie zauwazyl. A Ty masz 2 metry ze Ci to przeszkadza?

Gość gość
Ja bym Ci na to odpowiedziala: nie chce miec z Toba wiecej nic do czynienia kolego od 7 bolesci. I bym sie wiecej nie odezwala.

Gość gość
Przedstawilam swojego chlopaka rodzinie i jakos nikt nie zareagowal usmieszkami a jest nizszy tylko byli nim zachwyceni i zaprosili nas do siebie. Powiedzieli ze bardzo fajny i mam farta.

Gość gość
160 ??? hahahahaahhah to to nie facet tylko krasnal :D

Gość gość
Gdyby ktos mi tak nazwal meza to bym powiedziala: masz cos do mnie wielkoludzie:o? I zerwalabym kontakt z takim "kolega"

Gość gość
dziś Wolalabym tego nizszego a madrego niz ciebie kolego.

Gość gość
Przytulilabym pewnie jest mu smutno kiedy ludzie go tak nazywaja

Gość gość
Ciekawe co czuje taka osoba od mlidych lat nazywana w tski sposob i obrazana...ech...biedny ten niski Miś. :( musial duzo sie nacierpiec.

Gość gość
Jest taka francuska komedia on niski ona wysoka ,z mezem smialismy sie bo to wesole było, takie zwiazki istnieja bo milosc nie wybiera chodz wolałabym aby malzonkowie byli podobnego wzrostu bo potem wstyt na ulicy i z dzieci siem smieja Barbara

Gość gość
A dla mnie to jest bardzo oryginalne, niespotykane i cos co sie wyroznia z tlumu, czyli cos dla mnie. I zmyslowe, bo wyglada inaczej niz zawsze a ja jestem wywrotowcem i chce inaczej niz reszta.

Gość gość
Nigdy nie podobalo mi sie zycie jak wszyscy maja bo jestem buntownikiem.

Gość gość
pewnie ma kase albo ustawiona rodzine widac wybrala wygodne zycie i tyle. W sumie lepsze to niz wysoki orzystojny maz alkoholik ktory by ja tlukl ale bylaby prawdziwie zakochana

Gość gość
Rownie dobrze moglaby wybrac przystojnego jak aktor filmowy, bogatego i tez go nie kochac to czemu akurat jego? Nie badz taki cynik. Milosc sie zdarza i to sie czuje.

Gość gość
Ty bys kochal alkoholiczke? A moze jej pieniadze? Sam sobie zadaj takie pytanie czy bylbys z kims dla samych pieniedzy. Jesli tak to nie dziwi mnie ze tak myslisz i pewnie takiej szukasz?

Gość gość
fajnie nie jest

Gość gość
wal prosto z mostu moze wybierze ciebie

Gość gość
Jeżeli uważa go za niezwykłego, to ma on coś, co jego takim czyni w jej oczach, jeżeli ma to na wielu płaszczyznach to jest bezkonkurencyjny w jej oczach i żadne uwagi innych tego nie zmienią.

Gość gość
Autor przebolec nie moze przebolec ze jest wielki jak brzoza i głupi jak koza :)):))

Gość gość
rzuci gog

Gość gość
Moja najlepsza kolezanka zwiazla sie z facetem ktorego przedstawiala mi jako niezwyklego. Kiedy go przyprowadzila o xkazalo sie ze jest nizszy od niej ma ze 160+/- cm ona ma 165, wygladaja komicznie, facet ogolnie mimo ze szczuply i widac ze cwany to jest kurd'plem. Powiedziec jej ze mnie bawi ten knypek i wyglada z nim jak matka z corka? x ale koooootas z cb