Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wole byc sama niz w zwiazku z polskim januszem

Polecane posty

Gość gość
168 , 56 kilo wagi smutny pajacu

Gość gość
185cm i 81kg, kurzajko, zacznij cos cwiczyc, chyba ze juz cie celulit dopadl

Gość gość
Mam grubą doope i dobrze mi z tym , cellulit taki że z satelity kosmicznej widać i co mi zrobisz ?

Gość gość
Kopnałbym w ten tłusty kuper, ale boje się, że ugrzęznę w fałdach łoju:D Nadawałabyś się jedynie jako podpałka pod grilla.

Gość gość
Zawsze to lepsze niż nie nadawać się do niczego niż ty , a szersze biodra i wąskie ramiona to nie faldy tłuszczu ale skąd taki stulejarz co nie miał nigdy kobiety ma to widzieć , nara zbyt prymitywny jesteś żeby dalej z tobą konwersowac

Gość gość
juz wygladasz jak gruszka? to dopiero aseksualne:D grube, bezksztaltne doopsko - wiekszosc twojej wagi to tluszcz, odklada sie najpierw w okolicach bioder, nie martw sie, niedlugo i tak bedzie cie latwiej przeskoczyc niz obejsc cielaku:D a potem bedzie wrzask "ratujcie plecy bo doopa leci" a giry jak zepsute serdelki:D znajdujesz sie w gronie osob o wysokim ryzyku wystepowania zylakow, tez gratulowac:D nic dziwnego ze tylko przegryw moglby sie toba w jakikolwiek sposob zainteresowac, uroda moze i moglabys kogos powalic - ale ludzie staraja sie nie wysmiewac na glos takich skrzywdzonych przez genetyke kreatur jak ty, to sie nazywa obyczajowoscia:D

Gość gość
Jacy wy ludzie wredni dla siebie jesteście aż przykro to czytać. Jeden przez drugiego kto kogo bardziej upokorzy . Jedno warte drugiego.

Gość gość
Sram na tępych, obrzydliwych polaczkow, jesteście żałośni. Jak widzę takiego frajera który podbija do atrakcyjnej laski to nie wiem śmiać się czy płakać.

Gość gość
Wlosi przeprowadzili badabia i Wloszki skreslily 80% wlochow na portalach randkowych powod: sa brzydcy. Wiec to kwestia mezczyzn a wymagan i wyobrazen kobiet.

Gość gość
„Pdbija do łaski” ? Co za wieś ! Wakacje macie ? Spać gôwniarze !

Gość gość
1:16 jak na razie to stulejarskie pajace takie jak ty lasza się nawet na przystanku autobusowym , mam zamiar jeść więcej żeby zajmowac cała ławkę i żaden stulej koło mnie nie usiadł , a jak nie to powalic na ziemię i zadusic cielskiem

Gość gość
gość dziś a zryj sobie zryj, i tak nikt cie nie zechce. a jak sie bardziej upasiesz kobylo, to nawet domowe zwierzeta beda od ciebie spierniczac:D osiagniesz szczyt szczesliwosci dla singielek wtedy - apoteaza nienawisci i jadu, ktora nawet zwierzaki omijaja z daleka:D

Gość gość
tutaj w polszy raczej nie znajdziesz

Gość gość
Temat założyła polska gruba Grażynka bez biustu i z odrostami.

Gość gość
GARDZE BABAMI BEX

Gość gość
nie to, że wolisz być sama, po prostu jesteś bez szans... próbujesz wyśmiewać januszów, a to jest szczyt twoich marzeń możliwości... a do wszystkich nieuków, którzy nie znają historii: jezus zawsze chciał zakładać skarpety z egipskiej bawełny, ale jako syn cieśli nie miał na to środków... gdyby nosił skarpety, to głupie polskie nieuki teraz by się skręcały na widok bosonogich w sandałach...

Gość gośćmiłyiprzystoinyjanuszek77
Co wy macie do Januszów?

Gość gość
Jak macie poniżej 190 cm to się nie wypowiadajcie karły w tym temacie i szukajcie Grażynek

Gość gośćJanusz
Grażyna to Ty?

Gość gość
Jak macie poniżej miseczki D to nie wypowiadajcie się tutaj deski.

Gość gość
Dzisiaj na tv4 były wybory mistera Pl i nawet ładni byli

Gość gość
a jakby taki Janusz miał pen..sa jak marzenie i działkę w centrum Warszawy z reprywatyzacji? to coś zmienia ? :-)

Gość gość
Temat założył jakiś pijany krzysiek z pipidowa

Gość gość
Bo tak sobie zyczysz? Podaj jakis dowod, ze to mezczyzna sie za agresywnego babiszona podaje. Albo nie probuj obracac kota ogonem, skoro nie masz zadnych argumentow, ktore moglyby usprawiedliwic takie znecanie sie nad zwierzetami.

Gość Ogg
Dnia 1.07.2018 o 23:24, Gość gość napisał:

Janusz Twoim przeznaczeniem polska sciero...

Powiedzial polski Janusz XD

Gość knjb

a ja jestem stara (według was bo mam 33, czyli dla kafeterianów części męskiej to już próchno do utylizacji) , brzydka, gruba, w dodatku leniwa i nudna, a mimo to jestem w stałym, bardzo szczęśliwym związku i nadal NA POWODZENIE NIE NARZEKAM . jestem podrywana i adorowana, i piszę to do zakompleksionych kobiet.  można? można!

naprawde wystarczy o siebie zadbać, dobry ciuch, lekki make up i często się uśmiechać, zdystansować do siebie i wrzucić na luz, a faceci sami proszą mnie o nr tel. widać nie od wielkiej dupy i zwisającego do pasa biustu zależy powodzenie i szczęście. więc skończcie głupie wywody.

P.S

jesteście obleśni z tymi tekstami o cuchnącym kroczu itd ... :/ masakra