Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego większość polskich facetów to stulejarze bez ambicji

Polecane posty

Gość gość

Widzę wokół pełno inteligentnych , pięknych wrażliwych dziewczyn (oprócz karyn) które mają pasję , pracę , znaja języki uprawiają sporty chcą się rozwijać , a po drugiej stronie polski JANUSZEK ewentualnie MIRECZEK , którego jedyna życiowa ambicja jest zamoczyc, oglądać się za spodniczkami , wypisywać do spodniczek, podrywac spódniczki , jak jakieś zwierzę normalnie , rzygac się chce , jeszcze taki mirko uważa że NIE MASZ PRAWA odrzucić jego stulejarskich zalotow, ,że twoim zasranym obowiązkiem jest mieć faceta i dac sie podrywac takim ochlapom

Gość gość
Też to zauważyłam jak nie odpiszesz jakiemuś smieciowi do cię zaczyna wyzywac jakby to był twój obowiązek z nim pisać i później być :D pogrzalo im lampe :D

Gość gość
poszukaj cudzoziemca, hiszpana albo skadynawa i po problemie

Gość gość
No tak się składa że za miesiąc jadę do Niemiec i tam mam zamiar sobie znaleźć faceta , z tego co słyszałam mają ciekawe życie i nie są natarczywi no i sporo przystojniejsi

Gość gość
bo ludzie wrażliwi, rozwinięci są na samym dnie - stulejarze, prawiczkowie.

Gość gość
Jest w Polsce mnóstwo fajnych facetów, trzeba mieć mocno nasrane we łbie, żeby widzieć tylko margines.

Gość gość
To s********j szmato do Niemiec

Gość gość
bo margines to 90% facetow w polsce, sami stulejarze i janusze

Gość gość
Agresywna męska stuleja która chce ZMUSIĆ kobietę do związku to fajny facet ? Hahahaha , faceci w Polsce zamiast zmienić się na lepsze żeby kobieta sama chciała wejść z związek to wola powiedziec " co szmato z wymaganiami mnie nie chcesz "

Gość gość
Też to widzę slinienie się na ulicach ,komentowanie ,glupie gadki, ,tak to jest jak się myśli fiutem

Gość gość
jak jestes taka zadowolona i masz wysokie mniemanie o sobie bo znasz tam 5 czy 10 jezyków, to tylko oznacza jak bardzo jestes płytka...

Gość gość
A to ty nie jesteś płytki jak ci staje mikro fiutek jak dziewczyna siada w busie koło ciebie

Gość gość
22.42 tyle ze taka znająca 5 języków pewnie wcale nie wymaga, by on również znał kina i był wiekce wykształcony, bynajmniej nic takiego nie napisała. Pewnie ma podstawie wymagania, by facet był czuły, opiekuńczy, odpowiedzialny, prawdomowny, kulturalny,jakoś w miarę wygladal ale w tych czasach większość facecikow nawet tego nie spełnia.

Gość gość
Znał kilka*

Gość gość
a kazdej samicy sie robi cipka mokra jak sie jakis slini

Gość gość
Bo większości facetów się wydaje, że jak laska jest sama, to nie marzy o niczym innym, jak tylko żeby ją ktoś poderwał, choćby taki pijaczek janusz :D Taka niestety prawda, mierzą nas swoją miara, bo sami wolą zamoczyć w czymkolwiek, niż jechać na ręcznym. Dla mnie faceci to taki ludzki podgatunek.

Gość gość
O to to właśnie :D ja tam wolę wibrator niż byle co , taką lachudre :D

Gość gość
dlaczego autorka to sfrustrowana, zalosna karyna, ktora musi sie dowartosciowac obrazajac innych? nikt jej nie chce przez spierniczony jak ustroj spoleczny w somalii charakterek, ale majac sie za boski ideal nie jest w stanie dostrzec tego oczywistego problemu w sobie, wiec nie pozostaje nic innego jak zrzucac uwage na facetow, deprecjonowac ich i pokazywac pogarde, ktora jej samej sie nalezy. to takie typowe, ze na ulicy mozna na widok takiej pop*****lki najwyzej wzruszyc ramionami, bo nie ma sensu tracic na taki odpad czasu:D

Gość gość
23:52 chciałam to przeczytać ale po 2 linijkach stwierdzam , że masz analfabetyzm wtórny , takiej popy się nie da czytać

Gość gość
skoro nie rozumiesz jezyka polskiego, niech ktos ci go przelumaczy, proste. ale powinnas rozumiec wystarczajaco dobrze po skonczonym gimnazjum... nie skonczylas? jakos mi nie przykro, idiotko.

Gość gość
Bardzo mi przykro idioto ale masz interpuncje na poziomie 5 letniego dziecka , chociaż sądzę że 5 letnie dziecko ma większe iq niż ty wulgarna ,męska rozwielitko :D

Gość gość
Polki to kretynki.

Gość gość
Podpisano janusz. ;)

Gość gość
Tak tak, juz Janusze musieli sobie dopowiedziec ze autorka to karyna ze zy*****m charakterem, no oczywiście, przecież ja znają i wiedzą jaka jest :D. Zabolalo, ze napisała swoje wnioski o facetach, bardzo trafne, pewnie wiekszosc kobiet sie z tym zgadza,no to oczywiście z nią musi być cos nie tak i na pewno nikt jej nie chce :D a może to ona nie chciała typowych Januszy którzy się do niej przystawiali, dlatego jest sama? Bo nie bierze byłe czego? Bo nie jest desperatka która będzie służąca faceta i da sobie wejść na głowę, byleby facet był obok?

Gość gość
Tematy o typowych Januszach zakładają typowe Grażynki.

Gość szry
00:04 co to jest "interpuncja"? przed "że" stawiamy przecinek. przed przecinkiem nie uzywamy spacji. na koncu zdania oznajmujacego uzywamy kropki. idiotka bez znajomosci interpunkcji oraz ortografii chce uchodzic za jezykowa purystke. gdyby ten wystep nie byl pelen bledow, byloby to nawet smieszne, tak jest zaledwie zalosne i pokazuje debilizm oraz brak elementarnej edukacji u, pozal sie boze; "autorki".

Gość gość
Z autorem tego topiku nie ma sensu dyskutować sprowadzi was do parteru i pokona doświadczeniem, żal mi autora,co się stało chłopak rzucił, mama nakrzyczała czy poprostu te dni.pozd..

Gość gość
Ja widzę mnóstwo dziewczyn wkoło które TYLKO MÓWIĄ o pasji, pracy i ambicji. A pozniej się okazuje że ambicja to praca za 3000, pasja to niedzielne spacery a ambicja to zemrzec w miejscu pracy.

Gość gość
tak zostały wychowane przez mamusie te męskie c***y

Gość gość
Tak zostały wychowane przez tatusiów te damskie ch. uje.