Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego większość polskich facetów to stulejarze bez ambicji

Polecane posty

Gość gość
Krótko: nie podoba się to wypierdalać. Znajdź sobie araba, a on ci już załatwi gwałt zbiorowy. Była taka sytuacja ostatnio w UK, gdzie polkę zgwałcił arab - jej chłopak i jego sześciu kuzynów. Ci to dopiero męscy gentlemani, nie to co ci Polacy. Ja po tobie nie będę płakał, wierz mi.

Gość gość
gość wczoraj Lepsze to niż: - praca: fizola za najniższą krajową - pasja: chlanie z kolegami - ambicja: poruch@ć Dla mało domyślnych, dotyczy polskich frajerów.

Gość gość
Lepsze to niż: - praca: podrzędnej urzędniczki albo sklepowej za najniższą krajową - pasja: głupawe plotki z koleżankami - ambicja: seriale i malowanie paznokci Dla mało domyślnych, dotyczy polskich frajerek.

Gość gość
Polemizowałabym. Z dwojga złego wolę zestaw nr 2. x Poza tym komuś (tobie?) nie podobało się: " gość 2018.07.03 Ja widzę mnóstwo dziewczyn wkoło które TYLKO MÓWIĄ o pasji, pracy i ambicji. A pozniej się okazuje że ambicja to praca za 3000, pasja to niedzielne spacery a ambicja to zemrzec w miejscu pracy. " x O niebo lepsze to, niż bardzo typowe u mających o sobie nie wiadomo jakie mniemanie polaczków: - praca: fizol za najniższą krajową - pasja: chlanie z kolegami - ambicja: poruch@ć x Tyle w temacie.

Gość gość
do autorki: skończ acanka z tymi januszami i grażynami bo ośmieszasz się na wszystkich polskich forach. jeśli masz coś do nich, to rozpraw się z nimi osobiście. obrażanie kogoś tylko dlatego, że ktoś o takich imionach zrobił ci ewidentną krzywdę jest haniebne i świadczy o niskiej kulturze osobistej. kolejna sprawa, to język, jakim posługujesz się opisując swoje frustracje: patologia!