Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ulubiency psow czy zgodzicie sie ze mna, ze...

Polecane posty

Gość gość

... na grozne psy powinna byc zgoda organu panstwowego ? Ograniczylibysmy wlascicieli pseuduchow, idiotow, baranow, ktorzy narazaja otoczenie na zagrozenia i rozmnazanie czyli tak naprawde "psucie" renomy dla odpowiedniej rasy.

Gość gość
Zgodzę się, że powinnaś poczytać słowni poprawnej polszczyzny.

Gość gość
najpierw sprawdź sobie w słowniku definicję słowa ulubieniec a potem zadawaj pytania debilu

Gość gość
A skąd ja mam wiedzieć, czy jestem ulubieńcem psów? Pies jak pies, każdego będzie lubić.

Gość gość
Chyba chodzilo o milosnikow. No ja sie zgadzam, bo amstafy i owczarki posiadaja najgorsze patole

Gość gość
Pewnie chodzi o miłośników. A tak poza tym to zgadzam się z autorka

Gość gość
U mnie na osiedlu są groźne joreczki. Tak groźne, że ich właścicielki biorą psy na ręce, gdy jakiś piesek podejdzie się przywitać. A tak serio to nie ma reguły. Teraz amsty są po prostu modne i kupują je rodziny z dziećmi, przeważnie są to fajne i ułożone psy. Sama mam pinczera miniaturowego i wiem, że źle prowadzony pinczer jest autentycznie niebezpieczny. Te psy potrzebują mnóstwo ruchu, więcej niż duże psy; niewybiegane są nadpobudliwe, szczekliwe i agresywne. Ale ludzie je kupują " bo to rakie małe, słodkie pieski".

Gość gość
U mnie na osiedlu są groźne joreczki. Tak groźne, że ich właścicielki biorą psy na ręce, gdy jakiś piesek podejdzie się przywitać. x Pies w miejscu publicznym musi być na smyczy zgodnie z prawem a podchodzić i się witać z każdym to może jedynie na własnym terenie.

Gość gość
Ja mam amstaffa. Po ogrodzie może sobie biegać swobodnie. Ale kiedy wychodzę z nim na spacer zawsze ma kaganiec i jest na smyczy, nigdy nie biega luzem. Mimo swojej łagodniej natury i wychowania to tylko pies i ja, jako osoba odpowiedzialna, nie wyobrażam sobie wyprowadzić psa poza teren posesji bez kagańca i smyczy.

Gość gość
Ja też mam amstaffkę. Kochana jest nad życie i opiekuńcza. Ale do obcych mam dystans z nią, bo to pies i nie wiem więc uważam.