Gość gość Napisano Lipiec 2, 2018 mój penis gdy widzę laskę w mini od razu staje na baczność , gdy mam wzwód bardzo mocno jest widoczny w spodniach , gdy jadę tramwajem autobusem kobiety dziewczyny podśmiewają się pod nosem , jest to krępujące .Nie mam stałej dziewczyny mam 45 lat była lecz odeszła .Służbowo wydelegowano mnie na 7 mies. na szkolenie do stanów. Gdy wróciłem mieszkanie puste i została tylko kartka , odeszłam i zabrałam wszystko z domu . Zostawiła moje ciuchy i puste ściany w pokojach, a są trzy , kuchnia i łazienka 60 m2. Pal sześc graty to można kupić , lecz odejść tak bez słowa to niegrzecznie . W rozmowach przez telefon nigdy nie wspominała że chce odejść , tym bardziej iż miała wszystko , nie szczędziłem kasy na nią i jej zachcianki . Fakt była ładna i wiedziała że podoba się facetom . Co do seksu nie mogła narzekać gdyż bardzo często mdlała z rozkoszy musiałem przerywać i cucić ją , potrafiła mieć 4, 5 orgazmów gdy się kochaliśmy , lubiła bardzo sex , gdy wyjeżdżałem byliśmy w sex szopie i kupiła kilka sprzętów do zabawy. Teraz na widok ładnej laski bardzo szybko się podniecam i jak zaznaczyłem jest widoczne . Poderwać nową nie bardzo mi wychodzi , gdyż jestem raczej osobą nieśmiałą i mysle że gdy podejdę zagadam dostane w twarz że śmiem zagadywać obce panie. Do ułomków też nie należę , przez 20 lat trenowałem zapasy , jakieś tam osiągnięcia były na arenie Europy .Dzisiaj to historia .Nigdy nie odważył bym się powiedzieć o moich kłopotach lecz tutaj jesteśmy anonimowi , prawie anonimowi i dlatego się ośmieliłem to napisać . Za co bardzo przepraszam jeśli kogoś dotknąłem tak bezpośrednim pisaniem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach