Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Niby tyle ogloszen o prace ale stawki i warunki szkoda gadac

Polecane posty

Gość gość
Autorko jesli to twoja pierwsza praca musisz.niestety zacząć od przysłowiowego g owna z niskimi zarobkami. Tak jest zawsze. Pisalas cos o stażu jesli to jedyna.twoja dotychczasowa praca to niestety, ale mogą nawet tego pod.uwagę nie wziąć. Natomiast jesli juz pracowalas w biurach, czujesz sie pewna w tym co robisz, masz doświadczenie, wierzysz w swoje umiejętności to nie przejmuj sie opiniami innych i szukaj dalej. Tutaj raptem po kilku postach cie ocenili.

Gość gość
jaka moja 1 praca.Pracowalam juz w sklepie i na produkacji ale zrozumialam ze to nie dla mnie.Nie spelniam sie w tym.Dlatego szukam pracy biurowej.Wiem ze poradzilabym sobie tylko nikt nie chce dac mi szansy.Bo brak wyksztalcenia wyzszego oraz brak doswiadczenia przekresla moje szanse.

Gość gość
brak wyksztalcenia wyzszego oraz brak doswiadczenia przekresla moje szanse. x No to sama sobie odpowiedziałaś, w czym tkwi problem.

Gość gość
ale wiedze posiadam. tylko nie udokumentowana.

Gość gość
Kochana, napiszę Ci tak, ja przcuję w biurze ale za najniższą krajową a dlaczego? ze względu na wykształcenie (srednie plus szkola zawodowa) Nie łudzmy sie ze zarobimy tyle co wyksztalcone osoby poniewaz nie po to przez lata wydawaly tyle pieniedzy i wlozyly tyle trudu bysmy powiedzialy "ja tez potrafie bo jestem bystra"

Gość gość
Studia tez nic nie gwarantują w dzisiejszych czasach. Wiec brak wyszkasztalcenia wyzszego nie musi byc żadną przeszkodą. Porób jakies kursy, doszkol się, poczytaj poradniki, naucz się języka obcego. Wiem brzmi troche abstrakcyjnie, ale da się.

Gość gość
tylko czesto wyksztalcenie nie rowna sie wiedza.mam znajoma, ktora pracuje jako pracownik w biurze skonczyla administracje. ale nie widzi sie w tym w ogole.nauczyla sie co ma robic i siedzi w tym od kilku lat. a nie chce z tej pracy rezygnowac bo ciepla posadka.i nie raz dziwi sie skad ja tyle rzeczy wiem. wiem bo siedze i sama sie w domu ucze.ale co z tego jak ta wiedza to tylko dla mnie by mozg mi nie zastygl.

Gość gość
A to musi być koniecznie taka zwykła praca biurowa? Nudy. Może jeśli czymś się interesujesz, to lepszy byłby jakiś zawodowy kurs?

Gość gość
no niestety wszystkiego w domu sie nie nauczysz w danej pracy np sa wymagane programy

Gość gość
wszsytko jest w necie teraz. i mozna sie nauczyc.

Gość gość
Tak, szczególnie programy jak w kancelariach prawniczych, płatnik z biura rachunkowego i reszta znajdziesz za darmo na chomiku, a tylko idioci prywaciarze bulą grube hajsy za licencje na ich użytkowanie.

Gość gość
Ale w jakim segmencie rynku Ty chciałabyś pracować? Hr, rekrutacja, rozpatrywanie reklamacji, przecież nawet kobieta wciskająca foldery wakacyjne również teoretycznie ma prace biurową...

Gość gość
ale mozna sciagnac dema takich programow i mozna sie nauczyc.sama w teroi wdomu a potem praktyka.

Gość gość
Programy do autokorekty, to wychwycą, że napisałaś "kóra", ale jak napiszesz "umie pisać", to niekoniecznie, bo umie, to poprawne słowo tyle, że nie w tym przypadku.. Programy są niby coraz lepsze, ale zawsze widać, że ktoś nie potrafi pisać. Gdyby wszystko robiły za ciebie programy, to ludzie byliby zbędni. Tak czy siak, jak nie masz doświadczenia / nie jesteś wysokiej klasy specjalistką, to zaczynasz od gównianych stawek i to wcale nie jest nienormalne..

Gość gość
Gość 2018.07.02 18:02 Najezdzasz na autorkę za polszczyznę i pisownię a sama nie wiesz, że po przecinku mamy spacje. Twój szef chyba też nie jest z Ciebie zadowolony. Pamiętaj, że takie zachowanie zawsze wraca. Prędzej czy później, moja droga MOŻESZ BYĆ NA MIEJSCU autorki. Po Twojej pisowni również nie widać, abyś była orką. Nie cierpię takich przemadrzalych kobiet, plujacych jadem a nie potrafiących napisać zdania bez błędu . Idź dalej jaśnie pani podawać kawę szefowi tam nie trzeba mówić, choć po inteligencji mniemam, że chyba mówić Ci nie pozwalają. Wiem, że to było dawno ale nóż w kieszeni się otwiera.

Gość gość
Ale glupie suczydla na laske napadly:o ..bogu dziekuje,ze nie szukam pracy biurwy. Autorko zastanow sie,czy naprawde chcesz sie starac o prace na stanowisku, gdzie kryteria sa najmniej sprecyzowane. Ile tych biurew potrzeba w Polsce? Papiery obrabiac moze i kazdy i nikt

Gość gość
Program nie poprawi wszystkiego, przecinków nie wstawi. Jesteś tak głupia a jednocześnie przemadrzala, że aż szok...

Gość gość
Nie jestem gup ia poracowalam tez na budowie umie wiele