Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

laska która na mnie leciała teraz sie mnie boi

Polecane posty

Gość marawstala
To na razie z nia nie gadaj, może boi sie, ze tak szybko nie odpuscisz i nadal bedziesz sie do niej zalecal : )

Gość gość
nie gadam, nie patrzę, nie witam się ale i tak myśli chyba że będę za nią płakał i chodził. Jej zdanie o mnie skutecznie mnie zniechęciło

Gość gość
Jak masz na imie autorze? Skad sie znacie?

Gość gość
Co ona myśli, to ona wie najlepiej a ty nie myśl za nią i się nie domyślaj nie wiadomo czego.

Gość gość
jest taka jak wszyscy, ocenia, nie znając i nie wiedząc co dokładnie się dzieje w moim życiu. Tego w ludziach nie lubię najbardziej

Gość gość
A teraz się ciebie boi.. a ty oczywiście z tych, co to nie wiedzą dlaczego się boi

Gość gość
niech robi jak uważa, ale to zachowanie jest dziecinne i głupie.. żeby wychodzić innymi drzwiami, żeby tylko uniknąć konfrontacji

Gość gość
Sam robisz to samo, unikasz jej, więc o co ci chodzi? Przecież jest ci obojętna?

Gość gość
ok, ale nie chodzę na około, żeby jej nie spotkać, to już jest kuriozum

Gość marawstala
Unika bo mysli, ze byłoby niezręcznie... Za jakis czas nie będzie wybierała krętych korytarzy

Gość gość
Jak na osobę niezainteresowana bardzo się przejmujesz tym że unika. Autorze chyba nie przeszło, co?

Gość gość
po prostu nie wiem co takiego zrobiłem, że mnie nienawidzi a się lubieliśmy od początku

Gość gość
hmm pewnie chciala zebys jej wyłotoszył bobra a teraz odwraca pusie ogonem :D

Gość gość
To zapytaj, języka nie masz. Widać jesteś taki sam jak ona i to ci przeszkadza. Jej zarzucasz a robisz to samo

Gość gość
ona nie chce ze mną gadać, a ja się nie będę narzucać.

Gość gość
co slychac u aneczki?

Gość gość
żoneczki

Gość gość
ma cos na sumieniu

Gość gość
Autorze ty chyba jednak cos czujesz do tej laski do ktorej twierdzisz ze nic nie czujesz. Masz z nią jakis kontakt?

Gość gość
Jasne, że ma! Cały czas lata za nią i sprawdza, którymi drzwiami przed nim ucieka. Biedna dziewczyna boi się.. natręta i intruza :(

Gość gość
Po prostu ego mu urazila bo najlepiej gdyby ona dalej o niego zabiegala, albo rozmawiala z nin i wciaz robila sobie nadzieje ze moze cos jeszcze a autor dawalby jej wciaz do zrozumienia ze jednak niebjestvzainteresowany co duma zabolala ze tak szybko odpuscila ze tez okazala sie honorowa i nie plaszczy sie przed jakims kogucikiem ktory nie wie czego chce. I faktycznie jesli jest co obojetna to czemu zalezyvci tak na jej opinii moze ona nie widzi potrzeby utrzymywabiavkontaktu jesli jej nie chciales, do czego ci ta cala kolezanka, do lachtania ego pewnie tak.

Gość gość
Dokladnie

Gość gość
Lubił dziewczynę, ale ta na niego leciała i chciała coś więcej. Jak zobaczyła, że nic z tego nie będzie, to się wstydzi i chodzi dookoła. I tyle. Jakieś debilizmy o rzekomym ego itd mogą wymyślić tylko kafeteryjne dyżurne kretynki.

Gość gość
No zaraz mnie cos trafi gdyby koles mial ją gdzies to by nawet nie zwrocil uwagi na to ze ona go unika mialby to w d***e, a tak mowi otwarcie, ze nic do niej nie czuje, ale go to wkurza i drazni ze ona za nim nie lata, to jak to inaczej nazwac jak nie potrzeba rozbuchania wlasnego ego? Tylko to, no bo latala i przestalam a sie nie poboba i mu na niej nie zalezy.

Gość gość
liczyłem na coś więcej, ale ona mnie odprawiła z kwitkiem, może faktycznie coś tam jeszcze czuje, ale skutecznie gasze te uczucia.

Gość gość
Czyli jednak. Eh powiem ci, że jak ty pogrywasz w takie gierki, że pokazujesz, że mimo iż ci zależy to że ci nie zależy no to co się dziwisz dziewczynie. Jeśli jest mądra, a wnioskując z twoich wpisów i to jak próbowałeś nią manipulować jest, to co normalne że nie będzie zabiegała o ciebie. Ile ty masz lat autorze, że się bawisz w takie dziecinne podchody?

Gość gość
Zacznijmy od tego co ty tak naprawde do niej czujesz? Przyznaj się otwarcie sam przed sobą.

Gość gość
już o niej nie myślę, przynajmniej się staram, bo do niczego to nie prowadzi. przegapiłem szanse, zakładając że w ogóle jakieś miałem. Trzymam się z daleka żeby nie pogorszyć sytuacji

Gość gość
No ale co ty jej takiego właściwie zrobiłeś że ona się ciebie boi?

Gość gość
nic, zapytałem o spotkanie, odmówiła to zacząłem ją ignorować co pewnie było nie potrzebne, ale byłem zły. no a w konsekwencji ona mnie nienawidzi a ja się z tym źle czuje. To była jedna propozycja, myślałem że chce.