Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 analityk ero

Charakterystyka niebieskich

Polecane posty

Go艣膰 analityk ero

Zaczynam od Widma. To introwertyk kt贸ry potrzebuje swojej przestrzeni i z niej czerpie si艂臋. Jego temperament jest pe艂en skrajno艣ci. Analityczny i tw贸rczy umys艂, maj膮cy zadatki na geniusza. Sk艂onny do rozmy艣la艅 i filozofowania. Ceni pi臋kno przyrody. Niezrozumia艂y dla 艣wiata, ludzi. xxx Mo偶ecie dopisywa膰 swoje cenne uwagi. xxx Kto opisze inn膮 posta膰 艣wiata Ero? :-D

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 analityk ero
Odwagi panie i panowie :-D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nowy Komentator sportowy na miano Szpakowskiego. Jest zawsze tam, gdzie by膰 powinien. Jego uwadze nie umknie 偶adne wa偶ne wydarzenie erotyczne. Dla niego erotyka, to przede wszystkim sport. Aktywny obro艅ca kobiet i uci艣nionych. Kocha wszystkie smerfetki Ero :-P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Temat juz robi sie hejterski.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 analityk ero
Pami臋tajcie by nie pomija膰 naszych uroczych pa艅. One te偶 czekaj膮 na opis ;-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
To introwertyk kt贸ry potrzebuje swojej przestrzeni i z niej czerpie si艂臋. Jego temperament jest pe艂en skrajno艣ci. Analityczny i tw贸rczy umys艂, maj膮cy zadatki na geniusza. Sk艂onny do rozmy艣la艅 i filozofowania. Ceni pi臋kno przyrody. Niezrozumia艂y dla 艣wiata, ludzi. x Piekny opis. Ale w skrocie to hejter ktory poklocil sie tu ze wszystkimi, wszystkich wyzywal, spora czesc szantazowal wyimaginowanymi informacjami, spamowal osemkami. Siedzi od 4 lat i zbiera informacje o kazdym piszacym.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Widmo kryje si臋 pod wieloma nickami, nie chce lub nie potrafi ukaza膰 prawdziwego siebie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 analityk ero
O Widmo wiemy najwi臋cej, ale dzi臋kuj臋 za cenne uwagi ;-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mam zadatki na geniusza
_kreska_ 2014. ja spekuluje na razie Autorko, I nic nie wiem tak naprawde na ta chwile. Mysle, ze musi byc jakies powiazanie Ty I ja. Sam Twoj nick dostaje w pasku przegladarki od tego kogos. Moze mam z Toba nie rozmawiac I o to jemu chodzi. No byly proby wykurzenia mnie z Twojego tematu a mojemu kompowi odbilo.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mo偶e teraz ty analityk o sobie:P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
TheOutsider M臋偶czyzna, najprawdopodobniej w wieku 20-40 lat. Mo偶na zak艂ada膰 偶e ma ciemne w艂osy i oczy. Nowa osobowo艣膰 na forum, manipulator, obro艅ca Widma, broni cioteczek takich jak Imperium, Wadera i inne. Wr贸g go艣ci, cz臋sto atakuje pomara艅czowych w swoich wypowiedziach, preferuje d艂ugie i bogate w s艂owa style wypowiedzi. Jest tajemniczy, pojawi艂 si臋 na forum tak naprawd臋 znik膮d. Lubi podwa偶a膰 utarte teorie spiskowe go艣ci, rzuca膰 na nie nowe 艣wiat艂o. Wr贸g publiczny nr. 2 u偶ytkownika JaruzelskY. Wi臋cej mi o nim nie wiadomo, ale i tak wyci膮gn膮艂em sporo info z jego dotychczasowego pobytu na forum. Zawsze interesowa艂y mnie nowe postacie, kt贸re p贸藕niej kreuj膮 w艂asn膮 histori臋 na forum.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Out to Cynik.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
niech kto艣 opisze: x, agenta, wadere, imperium, i tajemniczegostulejarza :d :d :d :d :d

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 analityk ero
Zapomnia艂em si臋 przedstawi膰. Moja przygod臋 z kafeteri膮 zacz膮艂em 5 lat temu. Na codzie艅 walcz臋 ze spamem, hejtem i usuwaniem g贸wnianych temat贸w. R臋ce mam pe艂ne roboty, dlatego nosz臋 okulary na czubku nosa :-D Ale wystarczy o mnie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Zg艂oszony hejterzy :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Tak, Out to cynik, ale te偶 i psychopata kt贸rego nale偶y zamkn膮膰 w izolatce do ko艅ca 偶ycia, bo odwa偶y艂 si臋 z flagowca podwa偶y膰 teorie Widma :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Qut Cynik mo偶e wklej swoje cyberki z Imperium? :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
jestem analitykiem na ero. Tak walcz臋 z patologi膮 i spamami. Walcz臋 z nieuczciwo艣ci膮 bo sam do艣wiadczy艂em nieuczciwo艣ci. Tak ona mia艂a by膰 ze mn膮. Na wyje藕dzie studenckim. By艂a zabawa, alkohol. Byli艣my blisko - tak my艣la艂em .... dlatego wyj膮艂em... mia艂o doj艣膰 do zbli偶enia ... to wyj膮艂em bo sta艂 ju偶 - mia艂a si臋 domy艣le膰 bo mia艂a opini臋 lodziary. A ona mnie zby艂a i jeszcze powiedzia艂a, 偶e jak chcesz sika膰 to id藕 dalej i posz艂a. A potem ten ... niebieski. W niebieskim dresie... Nie lubi臋 niebieskich. Nie min臋艂o p贸艂 godziny a podejrza艂em. Nawet pokoju nie zamkn臋li. On sta艂 z tym zsuni臋tym niebieskim dresem a ona kuca艂a i mu ci膮gn臋艂a. A mnie nie chcia艂a. Nie lubi臋 niebieskich i wiecie, staram si臋 ich rozgry藕膰. Ile ich jest i jacy s膮. Bo dlaczego mi nie zrobi艂a dobrze. Tylko dlatego, 偶e ja mia艂em czerwony dress?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Skromna Ja. Kiedy kl臋czy przede mn膮 i patrzy tymi swoimi wielkimi ocz臋tami, to zawsze si臋 wzruszam :-D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
To ty nie widzisz, 偶e ju偶 sie narazi艂 agentowi maj膮c swoje zdanie i pewnie nie tylko agentowi. Jest bezpo艣redni, nazywa rzeczy po imieniu, a to jest sol膮 w oku dla wszelkiej ma艣ci tch贸rzy. X Opinia Widmo na temat Outa sprzed wczoraj. Outsiderze... A ty mu dzisiaj n贸偶 w plecy wbi艂e艣 z u艣mieszkiem na ustach, podwa偶aj膮c jego teorie i ratuj膮c Agenta? Wstydzi艂by艣 si臋 :o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Cynik to przyjaciel in spe?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
widmo ma urojenia

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 analityk ero
Zgadza si臋. Mam to w papierach :-D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tysiace zjedzonych nickow kafe
Powy偶szy komentarz jest typowym pod publiczke i jak zwykle mamy komunistyczn膮 metodyke robienia z ludzi chorych psychicznie. Czy ty naprawde amebko my艣lisz, 偶e zgasisz mnie tak tanimi triksonami. Jeste艣 chodz膮cym k艂amstwem, bo twoje tematy do tej pory dojrzewaj膮 na redakcyjnym jak podjudza艂a艣 moderk贸w aby banowa膰 ludzi kt贸rzy wam dup nie chc膮 liza膰. Sam nie jestem 艣wi臋ty, ale to jak widzia艂em co robi艂o ka偶de z was na innych tematach mi wystarczy aby w odwecie spu艣ci膰 was w kiblu. Ile macie ofiar na przestrzeni dziesi臋ciu lat ? Portal wam p艂aci za eliminowanie ludzi aby ruch by艂 na topach, czy dla kaprysu zjedli艣cie tysi膮ce bogu ducha winnych nick贸w ? Ka偶de z was dr偶y na my艣l o konfrontacji w realu z ludzmi kt贸rych zgnoili艣cie o czym dobrze wiecie. W odpowiedzi co mi przypiszesz ? Leki ? kaleki ? choroby, czy ko艅cz膮 ci sie metody milicyjne ? Pa pa hipokrytko

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Imperium ci膮gnie Agentowi i ma z nim seks ostry,nami臋tny,poci膮gaj膮cy,kusz膮cy,powolny,bardzo pikantny,kochliwy,gor膮co,delikatny a Outsider z Widmokiem sie na to patrz膮, i pisz膮 o tym elaborat :D :D :D :D :D :D :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 analityk ero
Pora na leki :-P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jest臋 geniusz臋
偶adne z was sk**wia艂ego towarzystwa wzajemnej adoracji o mentalno艣ci przedszkolnej karuzeli nie zas艂uguje na to aby sie logowa膰, bo wi臋kszo艣膰 nik贸w zjedli艣cie. W s艂owniku ludzi kulturalnych nie ma s艂贸w aby was okre艣li膰. W skr贸cie: koke pr贸bowa艂 wrobi膰 kogo艣 w spam 贸semkami. B艂臋dny chcia艂 utylizowa膰 i pali膰 w piecu lud藕mi. Frida miesi膮cami trolowa艂a tematy wilka. S艂owiana oskar偶a艂a fa艂szywie jakoby kto艣 j膮 wyzywa艂 na mejlu.Ty donosi艂a艣 do mod贸w aby banowa膰 ludzi. Nowy nie przeszed艂 oboj臋tnie jak komu艣 nie dosra艂. To tylko szcz膮tkowe metody eliminacji ludzi w waszym wykonaniu. Dobrze, 偶e otoczenie ju偶 zaczyna rozumie膰 jakim 偶ywym g贸wnem jeste艣cie. Ludzie w realu zlinczowaliby was gdyby wyp艂yne艂y wasze dane i ka偶de z was o tym doskonale wie. Jeste艣cie czym艣 pomi臋dzy komuchami a naz.i.stami. A teraz pal g艂upa jak fridzia kt贸ra cie tego nauczy艂a i pozostaje mie膰 nadzieje, 偶e kt贸re艣 z was sie utopi tego lata to b臋dzie jednej padliny mniej

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Outsider przyja藕ni艂 si臋 z Imperium :D ;) :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
To by艂o 艣ci膮gni臋te z wikipedii :-D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sklonny do rozmyslan
Pami臋tasz jak wpad艂a艣 kiedy艣 na spamowaniu g臋ganiem i zamieciono ten tw贸j przypa艂 pod dywan ? Ba, wm贸wiono 偶e to inni spamuj膮. Sk膮d takie metody wynios艂a艣, z dawnej pracy w resorcie komuszym siania propagandy i lania wody pod publiczno艣膰 ? Zmieni艂a艣 nicka, palisz frana, udajesz gimbuske co wszystko bagatelizuje, ale mamy XXI wiek i nikt ju偶 nie daje sie nabiera膰 na twoje metody. Na nicku frida jest tysi膮ce twojego wo艂ania o k*****sa i ka偶dy mo偶e sobie wygooglowa膰. Twoje dzieci napewno by艂yby dumne z mamusi, bo przecie偶 w twoim wieku takie rzeczy wyczynia膰 to jest jakie艣 dno patolstwa. W odpowiedzi obr贸cisz wszystko w 偶arcik bo z przedszkola ci tak zosta艂o, a w rzeczywisto艣ci w艂osy sobie rwiesz z g艂upiego 艂ba bo zosta艂a艣 rozkminiona. G艂owe daje, 偶e twoje dzieci sie ciebie wstydz膮, a otoczenie w realu cie unika. Tyle ugra艂a艣. smiech.gif

Udost臋pnij ten post