Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to dobry pomysł

Polecane posty

Gość gość

Cześć co siądziecie o tym jak zostawi cię dziewczyna i mówi ze nie chce cię znać i zaczynacie traktować ja jak obca osobę nawet nie mówicie sobie cześć ostatnio miałem taka sytuacje ze kobieta mi tak powiedziała mówię sobie oki zrobię tak jak ja spotkałem ostatnio i udawałem ze jej nie znam zlewam ja to cały czas się odwracała i patrzyła czy podejdę do niej jakiś pomysł jak mogę naprawić ta relacje

Gość gość
Szczerze ? To jest chore. Mnie zostawił chłopak , byliśmy bardzo szczęśliwi kochałam go , a teraz nawet zwykłego ,,część" mi nie powie. To boli że ludzie którzy się kochali teraz nawet spojrzeć na sb nie mogą. Ale narzucać się nie będę i tobie radzę to samo zostawiła cię - jej strata.

Gość gość
Narzucałem się wcześniej teraz powiedziałem koniec tego i poczekam na jej ******le już dwa tygodnie bez jakiegoś kontakt i dalej nic już sam nie wiem czy zagadać do niej bo pewnie zagadać ona coś powie I będzie miała satysfakcję

Gość gość
Ja na twoim miejscu to bym się słowem do niej nie odezwała. Znajdź sobie koleżankę i baw się świetnie w jej towarzystwie a twoja eks niech zazdrości.

Gość gość
No nie odzywam się do niej chociaż tak mnie korci żeby napisałaś coś do niej

Gość gość jaromirrr
Daj sobie spokój chłopie. Miej swoją godność

Gość gość
Odezwać się nie odezwę bo nie pozwolę sobie już dłużej na coś takiego dziś ja spotkałem w tramwaju z koleżanka to się lampiły obie aż miałem ochotę podejść i pocisnąć ale nie zrobiłem tego bo po co im satyskacja jak będzie cos potrzebować to wtedy jej powiem nie mam czasu tak jak ja to słyszałem od niej

Gość gość
Dziewczynę powinieneś szanować niezależnie od tego jaka jest.

Gość gość
Bo szanuje i szanowałem nigdy nie obrażałem chociaż mogłem a ona nagminnie to robiła i miała z tego satysfakcję jak się śmieje ze mnie z koleżankami to cóż kiedyś role się odwrócą i to ja będę się z niej śmiał

Gość gość
Szanować? Bo co , bo jest kobietą? Na szacunek trzeba sobie zasłużyć.

Gość gość
No z tym się zgodzę pracowała na ten szacunek a teraz go straciła przez to co robiła