Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Moana

Czy istnieje przyjaźń damsko męska?

Polecane posty

Gość gość
Prawie same niedor****ne panny się wypowiedziały. Oczywiście, że przyjaźń damsko-męska istnieje. Da się z mężczyzną zaprzyjaźnić bez pociągu erotycznego, czysto bezinteresownie. Ja miałam od zawsze kolegów, przyjaciół, a męża wzięłam z grona tych chłopaków, gdzie między nami od razu był podtekst seksualny, a nie przyjaźń. ;/ Jeśli ktoś się, z drugiej strony, "przyjaźni" z kobietą, bo liczy na jakieś wyznanie uczucia, to dla mnie jest p**deczką, która nie umie poderwać kobiety i dąży do półśrodków. Tyle.

dziś "Nie, różnica między partnerem a przyjacielem jest troszkę większa. usmiech.gif Chyba nie było dane Cie doświadczyć." Zatem słucha, jakie jeszcze inne rzeczy robi się z partnerem czego nie robi się z przyjacielem? Konkrety proszę.

Gość gość
Koleżeństwo damsko męskie istnieje. Przyjaźń damsko męska nie istnieje , chyba, że w malzenstwi/związku. Niektórzy mylą tu relacje przyjaciół i relacje kumpelską, a o zupełnie inne rzeczy, Stara już jestem iwiele przeżyłam. Moi przyjaciele po jakimś czasie chcieli czegoś więcej niż przyjaźni, a ja nie, więc nasze drogi się rozeszly. A kolegów do dziś mam kilku, ale to nie są i nie byli nigdy moi przyjaciele,

Gość gość
istnieje jesli obydwie strony albo sie nie pociagaja fizycznie albo maja drugie polowki lub jakas mieszanka tego. Przy dwoch wolnych osobach nie ma nigdy przyjazni jesli jedna jest ladniejsza.

Gość gość
12.59 100/100. Nic dodać, nic ująć.

Gość gość
13.12 Też tak bym to określił.

Gość gość
1) a nie pomyślałaś, że i przyjaciela można nazwać kumplem? 2) a nie doświadczyłeś, że oprócz robienia są też emocje i uczucia inne niż w przyjaźni (a może słabo umiesz to dookreślać i skupiasz się na robieniu? sama chęć robienia czegoś jest inna)

Gość gość
wiesz co znaczy "człowiek kumpel" nie oznacza to że mówię, że ktoś jest kumplem i tylko kumplem a traktuje go jak przyjaciela mówię o typie osoby (nie jest to najczęściej flirciarz, flirciarka, ani nie goście obracający się wśród tylko swojej płci) taki stan uniwersalnego podejścia do człowieka, gdzie opcja flirt/ zauroczenie włącza się tylko przy wybranych jednostkach

dziś To było do mnie? Bo jeśli tak to nadal nie dostałem odpowiedzi jakie jeszcze inne rzeczy oprócz seksu robi się z partnerem czego nie robi się z przyjacielem?

Gość gość
robi się dużo rzeczy - jedzie się z nim i dziećmi na wakacje, spędza wigilię, leniuchuje w piżamach w sobotę rano, głaszcze po czole, całuje w czoło, przytula z innym typem czułości jak tylko potrafisz coś robić a masz problem z rozróżnianiem uczuć - to jaka jest różnica między sex friends a partnerem? serio sex + przyjaźń = sex + przyjaźń + MIŁOŚĆ

Gość gość
chyba nie, prawda?

Gość gość
przyjażnić to się mogą ludzie na poziomie a nie sexy ....

wczoraj "robi się dużo rzeczy - jedzie się z nim i dziećmi na wakacje, spędza wigilię, leniuch*je w piżamach w sobotę rano, głaszcze po czole, całuje w czoło, przytula z innym typem czułości jak tylko potrafisz coś robić a masz problem z rozróżnianiem uczuć - to jaka jest różnica między sex friends a partnerem? " Innymi słowy, nie robi się niczego więcej czego nie można robić z przyjacielem. Nigdy nie miałaś przyjaciela na wigilii? Nie ma czegoś takiego jak inny typ czułości, takie coś wymyślili sobie ludzie by nie przyznać się, że partner to dla nich przede wszystkim obiekt seksualny, musieli więc wymyślić niewidzialne coś by nie sprawiać przykrośc***artnerowi i mówić mu, że jest czymś więcej niż przyjacielem od seksu.