Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość jarek

Jaki prezent dla 27latki

Polecane posty

Gość gość jarek

Sympatii na urodziny ?? Mam kilka dni i nie mam pomysłu..

Gość gość
coś co by chciała, Ty ją znasz lepiej może łyżworolki + ochraniacze, jeśli np. chciałaby pojeździć albo hantle jeśli chciałaby poćwiczyć w domu albo jakiś fajny zestaw drogich kosmetyków albo wyjazd we dwoje (domek nad jeziorem albo weekend w spa) zależy co lubi

Gość gość
Sztucznego k***ska jej kup to sie przyda jej

Gość gość jarek
Rolki spoko pomysł bo biega codziennie ;-)

Gość gość
Ja bym chciała voucher do escape roomu albo tatuaż. Tylko, że jestem od niej 10 lat starsza :)

Gość inna gościówka
Jareczku, tylko pamiętaj aby na randke nie przyjśc w tych śmiesznie wygolonych włosach po boku z dłuższymi - kitką na środku i to w dodatku tłustymi, zaraz po bieganiu

Gość gość
Ja polecam bransoletkę, ostatnio kupiłem taką swojej chrześnicy na https://delakinia.pl. Dobre ceny i ciekawe wzory i można wybrać kobiecie i dziewczynie z każdego przedziału wiekowego.

Czy mógłbym się Was doradzić w pewnej sprawie? Przybliża się u mnie parę okazji podarunkowych. Mam spore kłopoty z wyborem jakichś sprawdzonych upominków. Czy Waszym zdaniem buty męskie za kostkę https://mybaze.com/pl/buty-meskie będzie trafną alternatywą? Macie w tym przedmiocie jakieś mniemanie.

Gość gość
Jeżeli lubi mocne wrażenia to polecam lot w tunelu aerodynamicznym speedfly w Mirosławicach :D świetna ekipa, a moja dziewczyna była wniebowzięta :D