Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

6 tygodni po cc czy mogę już myć podłogę co wgl mogę robić

Polecane posty

Gość gość

Pytam poważnie bo do tej pory nie robiłam nic

Gość gość
Dziwne pytanie... Jak nie masz jakichs boli, zakazenia czy cos to wszystko mozesz robic.

Gość gość
serio pytasz?

Gość gość
Kobieto, jestes zaledwie w koncowce pologu. Zapytaj gina, to zalezy jak wygladasz od wewnatrz i od zewnatrz. Sa kobiety, ktore nabawily sie rozejscia miesni brzucha.

Gość gość
Rób wszystko ale powoli, ostrożnie. Jak czujesz że zaczyna cię boleć to po prostu zrób sobie przerwę.

Gość gość
Mysle, ze spokojnie mozna to robic. Najgorsze jest dzwiganie ciezkich rzeczy po operacjach wiec zwracaj na to uwage i badz ostrozna. Jesli wozek wazy 20 kg to daruj sobie dzwiganie po schodach, bo niby nic nie musi sie dziac na pierwszy rzut oka ale moga porobic sie zrosty lub cos powazniejszego. Prace domowe ogarnialam powoli po tygodniu. Przez 1szy tydzien maz siedzial i wszystko robil, potem wrocil do pracy wiec niektore rzeczy musialam robic sama :)

Gość gość
Dzięki wózka nie noszę bo mieszkam w domu. W jak z koszeniem trawy? Niby pcham tylko kosiarkę.

Gość gość
Mnie sie rozeszły mięśnie kresy białej, a miałam najlzejszy wózek jednak musiałam wnosić na piętro od 3 tyg. po cc. Moja kuzynka miała to samo. Podobno da sie to zoperowac wszywjąc siatkę która spaja te mięśnie, ale nie jest to na nfz, trzeba płacic a po co skoro to nie boli i to tylko defekt kosmetyczny a ja modelką już i tak nie będę :)

Gość gość
Najlepiej połóż się i nie rób nic do momentu aż dziecko się nie wyprowadzi z domu. Idiotyczne pytanie i tyle. To co ty absolutnie nic nie robiłaś przez te 6 miesięcy?

Gość gość
Kurcze, a cc ponoć takie zaj/ebi/ste. Kobity chodzą po 5 godzinach po cc i tydzień po nic je nie boli i jest tak fantastycznie.

Gość gość
Mnie sie rozeszły mięśnie kresy białej, a miałam najlzejszy wózek jednak musiałam wnosić na piętro od 3 tyg. po cc. Moja kuzynka miała to samo. Podobno da sie to zoperowac wszywjąc siatkę która spaja te mięśnie, ale nie jest to na nfz, trzeba płacic a po co skoro to nie boli i to tylko defekt kosmetyczny a ja modelką już i tak nie będę :)

Gość gość
Mozesz lezec i odpoczywac.

Gość gość
Be przesady z tą kosiarka, nie masz czego robić tylkoo trawę kosic? Serio? To nie jest praca nie cierpiąca zwłoki.