Gość Optypesymista Napisano Lipiec 2, 2018 Cześć wszystkim. Mam 19 lat. Paliłem marihuanę przez 3 lata prawie dzień w dzień. Obecnie jest 13 dzień jak nie palę. Rzuciłem również nikotynę. Alkoholu w tym czasie wypiłem może z 3 piwa. Kilka razy brałem "twarde" jednak z tym (chwała Bogu) zachowałem umiar. Mam teraz co jakiś czas ataki paniki, lęki, niepokój...Czy ktoś z Was przez to przechodził? Naczytałem się już mnóstwo rzeczy w internecie o nerwicach i tak dalej jednak wpędza mnie to w większego doła. Jak łapie mnie panika to biorę xanax, maksymalnie 0,5mg i staram się jak najrzadziej bo nie chcę z nałogu w nałóg się wpędzać. Otóż moje pytanie do Was, do kogokolwiek kto przeżywał również coś podobnego - czy to przechodzi? To są objawy abstynencyjne? Jak myślicie? Czy Wam się udało? Bardzo potrzebuję takiej rozmowy...Z kimś, kto przez to przebrnął. Pozdrawiam serdecznie każdego kto to czyta i życzę wszystkiego najlepszego - i nie dotykajcie trawki bo ani się obejrzałem a już byłem w klatce z zielonymi kratami. Pozdro! Staram się trzymać pozytywnie ale czasem pękam... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach