Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Optypesymista

Problem z marihuaną.

Polecane posty

Gość Optypesymista

Cześć wszystkim. Mam 19 lat. Paliłem marihuanę przez 3 lata prawie dzień w dzień. Obecnie jest 13 dzień jak nie palę. Rzuciłem również nikotynę. Alkoholu w tym czasie wypiłem może z 3 piwa. Kilka razy brałem "twarde" jednak z tym (chwała Bogu) zachowałem umiar. Mam teraz co jakiś czas ataki paniki, lęki, niepokój...Czy ktoś z Was przez to przechodził? Naczytałem się już mnóstwo rzeczy w internecie o nerwicach i tak dalej jednak wpędza mnie to w większego doła. Jak łapie mnie panika to biorę xanax, maksymalnie 0,5mg i staram się jak najrzadziej bo nie chcę z nałogu w nałóg się wpędzać. Otóż moje pytanie do Was, do kogokolwiek kto przeżywał również coś podobnego - czy to przechodzi? To są objawy abstynencyjne? Jak myślicie? Czy Wam się udało? Bardzo potrzebuję takiej rozmowy...Z kimś, kto przez to przebrnął. Pozdrawiam serdecznie każdego kto to czyta i życzę wszystkiego najlepszego - i nie dotykajcie trawki bo ani się obejrzałem a już byłem w klatce z zielonymi kratami. Pozdro! Staram się trzymać pozytywnie ale czasem pękam...

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować