Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Hedorivka

Znowu namolna baba odbiła mi "Fifiego"

Polecane posty

W sobotę zaczepiał mnie koleś, który wyglądał jak bliżniak Fifiego Jednak ja jak zwykle byłam nieśmiała i nie dawałam wyraźnych znaków, a jego koleżaneczka poczuła sie stasznie zazdrosna i chwilę później już go ode mnie odciągnęła, zaczęła kręcić tyłkiem i wyciągneła do innego lokalu... I tak jest ciągle, że zanim zdążę poznać jakiegoś chłopaka, albo rozwinąć lepiej istniejącą znajomość to wchodzi jakaś bardziej śmiała do mężczyzn baba i łapie go za jaja Kto doceni nieśmiałą damsko-męsko dziewczynę?

Gość marawstala
Może to jego dziewczyna : )

marawstala dziś Może to jego dziewczyna : ) x Nie, to koleżanka była

Gość gość
Jaki znowu "Fifi" ?

Gość marawstala
Czyli przyszli razem? Jakby grupa była wieksza to może byłoby jej wszystko...

Gość ZboczuŚ
Doceniam ;)

Gość gość
Mówiłem że są klony Enigma ten golod***ec jest wszędzie.

TAJEMNICZYSTULEJARZ dziś no niestety dla fifiego to widze go srednio trzy razy dziennie ale nie ma co sie przejmowac bedzie starszy to zcaznie wygladac bardziej jak on a nie jak fifi, kazdy mezczyzna tak ma cool.gif xxx Nie wiedziałem, że razem mieszkamy XD

Gość gość
ja piedoIe xd tomczak ale ty jestes zje'bem xd

Gość gość
Hedo musi być fifim bo ta desperacja w stosunku do niego jest wręcz żenująca.

Gość gość
Tomczak biega lepiej od mistrzow olipijskichxDD.Kurwa drugi tryn debil mitomanski xDD

hedorivka ja np kilka lat probuje poznac laseczke przez internet, i mialem okres kiedy np z kafeteriankami pisalem przez internet np komunikatory ale kazda predzej czy pozniej mnie olewala dla tego 'lepszego' z ktorym sie moze dobrze p******** dlatego mysle, ze baby ktorym sie podoba facet a wiedza ze np z jego k****a nici to juz takiego faceta z gory przekreslaja i ida w inne koryto. Ile razy ja na miescie nawiazuje kontakt wzrokowy z jakas panna i juz ma byc jakis promyk i usmiech i zakochanie od pierwszego wejrzenia laseczka przez chwile sie usmiecha i juz mnie chce a jak spuszczam wzrok bo sie krepuje to juz od razu one maja mnie w dvpie, takie sa baby, dlatego cale zycie bede sam i juz sie z tym pogodzilem. Widocznie tak wygodniej