Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chyba moje narzeczeństwo poszło się walić...koleżanka z pracy

Polecane posty

Gość gość

Dziś mój narzeczony kończył pracę przed 21. Postanowiłam zrobić mu niespodziankę i podjechać pod pracę. Mieliśmy spotkać się w mieszkaniu dopiero. Od 4 lat jesteśmy razem, ślub za 2 lata, ale chyba nic z tego nie będzie. Słuchajcie, wyszedł z budynku pod rączkę ze swoją koleżaneczką :O Szli pod rękę... odeszłam szybko i popłakałam się. Nie odzywam się, on zdziwiony. Nie wie, że to widziałam. Wpędził mnie w lata... ciekawe czy ***** ją w aucie czy pod moją nieobecność w domu...musiałam się wygadać bo aż mnie nosi.

Gość gość
spoko, może on jest męską prostytutką

Gość gość
Może to nic takiego, po prostu koleżanka :(

Gość gość
śmiali się, ewidentnie dobrze się bawili. Wiem, że zaraz ktoś napisze, że może to tylko koleżeński gest, ale dl mnie to za wiele

Gość gość
Up może tak być niektóre kobiety takie są uczepia się ręki śmieją mimo że ktoś zajęty i torby nic nie znaczy :)

Gość gość
Chociaż jeśli nie umiesz go spytać i zaufać to powinien być was koniec. Bo jesteś wariatka.

Gość gość
on ma ją w znajomych na fb, też zajęta. Zaręczona. Co ja mam zrobić? Patrzeć na niego nie mogę.

Gość gość
Ok, wywaliłam to z siebie. Uważa, że to tylko takie żarty były i to tylko koleżanka. Dla mnie to nie jest normalne, podchodzi pod zdradę. Tym bardziej, że atrakcyjna dziewczyna.

Gość gość
Zrob mu loda i zapytaj czy ona robi to lepiej;-)

Gość gość
raz tez jeden kolega z kursu uczepil sie mnie pod reke, po prostu zbyt swobodny z zachowania.moze rzeczywiscie to tylko kolezanka

Gość gość
serio to nie musi oznaczać zdrady? musi ją lubić

Gość gość
Mówię że są takie dziewczyny zbyt swobodne ja też jestem taki jak ty że nikogo nie dotykam bez pytania a są kobiety co same mająca i co wtedy zrobić? Wyrwać się i wyjść na jakiegoś przegrywa? Za bardzo przezywasz, weź mu do buzi sprawdź czy inną cipą smakuje.

Gość gość
No muszą razem wytrzymać codziennie 8 godzin więc siłą rzeczy trochę się polubili pewnie bo jak milczeć latami?

Gość gość
ni,e wierze w to z akurat dzisiaj wyszli pod rączke i mieli pecha ze to zobaczylas. mysle ze tak dzieje sie na co dzien. i zostawianie do pozna w pracy bo mega wazny projekt czy inne gó/wno. i pewnie swe dwoje nad nim ciezko pracowali... :O

Gość gość
Piszesz, że ma ją w znajomych na fb, też zaręczona? Może z Twoim narzeczonym? Nie zdziw się jak będzie ślub, ale to nie Ty będziesz młodą panną :-(

Gość gość
Miałaś widzieć! Oszukuje Cię, miej oczy szeroko otwarte

Gość gość
a piją ze wspólnego kubka?

Gość gość
A skąd mam wiedzieć?