Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Teściowa i teść nic sobie nie robią i potrafią mi wejść do łazienki

Polecane posty

Gość gość

jestem strasznie zła że narzeczony - przed lubem- namówił mnie abyśmy mieszkali przez parę lat w kawalerce u teściów. I teraz oni sobie nic nie robią z tego jak się kąpię, co z tego że jest zasłonka przy wannie i mnie nie widza jeżeli ja się wstydze tego. Rozmowy nic nie dają. Ręce opadają.

Gość gość
To zrob zamek.

Gość gość
Rob to samo im. Mozesz odslonic przypakiem czasem zaslonke jak beda w wannie. Chodz nago po mieszksniu a tesciowa weznie meza pod pache i xostawia wam kawalerke.

Gość gość
Nie zainwestuje w mieszkanie teściów! Zreszta wszystko co chcialam zmienic to tesciowa uznawala ze to nie ma sensu.

Gość gość
Chcesz dobrze mieszkac,to sama zainwestuj i sie wyprowadz. Ciesz sie,ze tesc nie wlazi tobie do wyra.

Gość gość
Kawalerka serio?

Gość gość
Buahaha zamek albo zasuwka to inwestycja. Słabo trollu. 0/10. P.S. a śpicie we 4 w jednym łóżku?

Gość gość
Nie ma zamknięcia są normalne drzwi ale nie działa ten zamek. No niestety nie jest milo mieszkać w 4 osoby na takim metrazu ale mąż nalegał że oszczędzimy . Musimy tak mieszkac, nie kazdy ma 70m.

Gość gość
No spoko spoko za chwilę się rodzinka pewnie powiększy i będzie jeszcze lepiej. Słabo ci to idzie.

Gość gość
gdzie kutva??? w kawalerce??? moze spijcie w jednym łóżku jeszcze, ja prd można być az tak glupim